Tayyip’e cami yapmak için denizi dolduruyorlar!

Sadece mezarda emekli etmediler Türk insanını. Eğer ayakkabı kutusu doldurmuşlarsa hemen şerefli bir Türk olarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunman gerekiyor. Kim doldurdu ceplerine paraları? açıklarmısın.
Bana özel olarak birşey gelmiyor; geliyor diye iddia edeni Allah cezalandırsın.
doldursada fark etmiyor kimileri için:KK45::KK45:

sen başka canım sen babadan chp lisin ve asla değişmeyecek olanlardansınn..yani öyle gelmiş öylede gidecek olanlardann.. biz 7 kişiyiz babacı olmadık hiç bir zaman babam türkeşciydi.. sonra yılmazcı oldu sonra özala verdi bir ara erbaka sonrada tayyipp yani araştırıp körü körüne parti tutanlardan olmadık olmamda.. kii geçen seçimlerde zeytinburnunda verdiğim aday chp li bir abimizdi ..

Ülkeyi sizler bitirmişsiniz desene :)

Allah'ım bu mübarek Günlerde bu aklı yoksun kullarına da akıl ihsan eyle...

Bu camiyi Allah'ın rızası iöin mi yapıyorlar, yoksa RTE için mi? Haberin başlığı sanki RTE'nin rızası için yapılıyor izlenimi vermekte. Gerçektende akıl yoksunluğu

Simdi burda dikkat ceken bir kac konu var. Soylemek istiyorum
1-Cami cumhurbaskaninin adini alacak, bizzat ona tahsis edilmeyecekmis
2-Oraya aslinda konut yapiliyor ve buyuk yerlesim yeri yapilan alanlarda muhakkak bir de cami yapilir eger yoksa
3-Konuda bahsedilen "Recep Tayyip Erdogan adina bir universite yapilmisti" cumlesi de yanlistir. Cunku o universite zaten vardi adi degistirilip Recep Tayyip Erdogan Universitesi oldu.

Haaa ben denizlerin doldurulup, agaclarin kesilip evler binalar yapilmasini destekliyor muyum? Tabiki de hayir. Bari Karadeniz'in yesilligi yerinde dursun..

Simdi burda dikkat ceken bir kac konu var. Soylemek istiyorum
1-Cami cumhurbaskaninin adini alacak, bizzat ona tahsis edilmeyecekmis
2-Oraya aslinda konut yapiliyor ve buyuk yerlesim yeri yapilan alanlarda muhakkak bir de cami yapilir eger yoksa
3-Konuda bahsedilen "Recep Tayyip Erdogan adina bir universite yapilmisti" cumlesi de yanlistir. Cunku o universite zaten vardi adi degistirilip Recep Tayyip Erdogan Universitesi oldu.

Haaa ben denizlerin doldurulup, agaclarin kesilip evler binalar yapilmasini destekliyor muyum? Tabiki de hayir. Bari Karadeniz'in yesilligi yerinde dursun..

Televizyonda izlemiştim. Bir ilahiyatçının sohbetinde demişti ki ''Bir caminin ismi kişi ismi ise; orada namaz kılınmaz. Reklam için yapılmıştır.'' demişti.

Televizyonda izlemiştim. Bir ilahiyatçının sohbetinde demişti ki ''Bir caminin ismi kişi ismi ise; orada namaz kılınmaz. Reklam için yapılmıştır.'' demişti.

Onu bilmiyorim ama cogu cami kisi ismi aslinda. Ama dogru da olabilir bu konuda bir fikrim yok maalesef..

isiminde kime ait oldugu onemli.isminin islamla ilgisi olan birine ait olmasi iyidir deniliyor.ama kilinmaz diye birsey yok.kilinir namaz ama dedigim gibi ateist birinin ismini tasiyan veyada musluman olmayan birinin adini tasiyan camide namaz kilmak uygun degilmis namaz gecmiycek kadar vaktin varsa ve yakinsa namaz kilabilcegin baska cami varsa oraya gidersin mecbur kalirsan ancak kilinirmis.

isiminde kime ait oldugu onemli.isminin islamla ilgisi olan birine ait olmasi iyidir deniliyor.ama kilinmaz diye birsey yok.kilinir namaz ama dedigim gibi ateist birinin ismini tasiyan veyada musluman olmayan birinin adini tasiyan camide namaz kilmak uygun degilmis namaz gecmiycek kadar vaktin varsa ve yakinsa namaz kilabilcegin baska cami varsa oraya gidersin mecbur kalirsan ancak kilinirmis.

Yok o öyle değil aslında. Ölmüş bir din adamının ismini koyabilirsin. Geçmişte yaşamış büyük bir alimin adını yaşatmak için yapılabilir. Ama yaşayan biri kendi adını taşıyan cami yaptırıyorsa olmaz. O reklam içindir. Bildiğim kadarıyla da gulayın dediği gibi islama uygun değil.

Ama en güzeli kişi ismi olan camilerde namaz kılmamak. Başkalarının reklamlarını izlememek

Hani derler ya yardım yaparken sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek.

ya munem kaçak sarayı savunduğumdan değil bu gençlerin sosyal medya üzerinden toplanıp ani karar alıp hoppa orda olamlarına sinirimm o kadar çok yanlışlıklar varki bu gençleri orada göremediğimdenn.. o yeşil yol için en önde yaptım prestomu munem ve yaparımda veee evet boheme katıldımm yorum yap bana hep sondan 1 oluyorumdaa oruçç saat yaklaştıkça vuruyor .. onu yicem bunu yicem ama çorba içince tık.. devamı yok.. bide ben etiketliyorum seni yaptığım yemeklere mesela geçen muhallebili kemal paşa yapmıştım.. ama etiketlenmiyorsun galiba..
Hiiii ne diyorsun, nasıl görmedim :KK61: bizde bir çorbayla pert oluyoruz:KK70:

Hanımlar:KK24:
Polemik varsa vazgeçin:KK59:

Ya var ya şu saçmalıklar için harcanan parayla kaç tane fakir insana ,öğrenciye,kimsesiz çocuklara,kanser hastalarına,yaşlı insanlara,kimsesiz hayvanlara,doğaya ve muhtaç kişilere yardım edilirdi.
Hele o Ankara'ya yapılan dinazor falan filan içim gidiyor ya,saçma saçma şeylere uğraşıyorlar.Sanki ülkede herkes iyi durumda;Çocuklar düzgün eğitim görüyor,kimsesizlere ev sağlandı,yaşlılara hastalara ,sokak hayvanlarına yardım edildi bir bu saçmalıklar kaldı...
Acıyorum ya...Keşke bir sürü param olsaydı herkese yardım edebilseydim,şuan da yapmaya çalışıyorum ama kısıtlı tabi ki.Öğrenciyim bir de.Lütfen sizler de yardım edin bu hayırlı günlerde yardıma muhtaç olan her şeye.
Devletin hiçbir şey yaptığı yok,bir de hala savunmuyorlar mı çıldıracak gibi oluyorum.

Ya bir de biz karadenizliyiz ,oradan biliyorum.Dağınık yerleşme çok fazla.Ona rağmen çokca cami var.Kaldı ki adamlar camiye gitmiyorlar ki,sadece cuma için falan.Ben anlamıyorum bu kadar yardıma muhtaç insana sadece duayla mı yardım edilecek??
Biraz da okul,hastane yapsa,olan tarihi tiyatro ve sinemaları kapattırmasalar.

Keşke cami gibi her yere şöyle normal okullar yapılsa..Çocuklar 20. Kişilik sınıflarda eğitim alsa ama yok her sokağın başına koca koca camiler Yapılıyor .Neden her başa gelen kendi zihniyetindekileri bu kadar abartıyor ,herşeyin suyunu çıkarıyor mahallemdeki cami cumadan cumaya dolar ki tam da mekanı yani ..vallahi anlamıyorum camiye de karşı Değilim,inançlı bir insanım ama nedir bu bol keseden harcamalar daha gelişmeye çalışan bir ülkeyken... Yazık ya

Keşke cami gibi her yere şöyle normal okullar yapılsa..Çocuklar 20. Kişilik sınıflarda eğitim alsa ama yok her sokağın başına koca koca camiler Yapılıyor .Neden her başa gelen kendi zihniyetindekileri bu kadar abartıyor ,herşeyin suyunu çıkarıyor mahallemdeki cami cumadan cumaya dolar ki tam da mekanı yani ..vallahi anlamıyorum camiye de karşı Değilim,inançlı bir insanım ama nedir bu bol keseden harcamalar daha gelişmeye çalışan bir ülkeyken... Yazık ya

Evet ortalık atanamayan öğretmen, kalabalık sınıflarda hijyensiz ortamlarda kalitesiz eğitim alan çocuk kaynıyor. ama eskiden yaşadığım ilkokulu okuduğum semte (fatih) yeni okul yapıldığını hiç görmedim. Sürekli cami yapılıyor. Ben okurken sınıflar 60 kişiydi. Şu an hala 50 55 civarıymış.

Back