Ya çoğu eşyalıymış internetten baktığım kadarıyla doğru düzgün evde kiralık yok aşırı küçük olanlardaUygun fiyatlı evler orda
Temmuz sonu ama hala hiç birşey ayarlayamadık ev falanNe zaman gelcksz
Ayy inşallah ya . Zaten uzak birde yalnızlık çekersem eziyet olurAnnemin memleketi.
Küçücük bir kasaba.
İnsanlar sıcak cana yakın yardım sever....
Kiralar ucuz, yaşam koşulları rahat, yeme-içme ucuz
Yok ya yalnız kalmak isteseniz de bırakmazlarAyy inşallah ya . Zaten uzak birde yalnızlık çekersem eziyet olur
Kiraları nasılYok ya yalnız kalmak isteseniz de bırakmazlar
Yalnız yalnız napcan beyaaaa
Bildiğim kadarıyla çok uygunKiraları nasıl
Bildiğiniz bir emlakçı sitesi fln varmı Instgram da flnda olurBildiğim kadarıyla çok uygun
Öyle çok lüks evler, siteler filan yok zaten
Uzunköprü genel anlamda ucuz biryer zaten
Ben İstanbul da yaşıyorum
Anneannem dedem teyzem akrabaların bir kısmı orada
elal kızanıma beyaKeşan'da yaşamıştım 4-5 yıl. Trakya insanı iyidir, candır demeye geldim.
Duuuğru duğru dustuuğruKeşan'da yaşamıştım 4-5 yıl. Trakya insanı iyidir, candır demeye geldim.
ÖZlediğimi farkettim şimdi yaaa.... Resmen tonlamayla okudum mesajınızı.Duuuğru duğru dustuuğru
Ay çok tatlı konuşuyorlar değilmi amaÖZlediğimi farkettim şimdi yaaa.... Resmen tonlamayla okudum mesajınızı.
Çoooook. Hatta oradayken 2 ay içerisinde adapte olmuş bende öyle konuşur olmuştum. Şimdi üst mesajlarınızda okudum, bizim köy olsa anneannem gel bizde kal derdi diye. Trakya da yaşamamış olan buna gülümseyip geçer belki ama ben gerçekten böyle diyeceğini biliyorum. İçim ısındı resmen...Ay çok tatlı konuşuyorlar değilmi ama
Bir gün anneannem ovadan gelmiş kan ter içinde yere çömelmiş dinleniyor, komşular gelmiş dedikodu yapiiiler, biri demişki haaa senin donun ne güzel üle beyaa (don dediği içlik,tarlada çalışırken orası burası gözükmesin diye giyerdi) bizimki süslü tabi, donu bile mor puantiyeli pembe dantelli :) anneannem sokak ortasında sıyırmış donu çıkarıp vermiş komşusuna. Yıllar yılı köyde söylerler te bu anneannen götündeki donu bile veriyiii nası insan o üle beyaaÇoooook. Hatta oradayken 2 ay içerisinde adapte olmuş bende öyle konuşur olmuştum. Şimdi üst mesajlarınızda okudum, bizim köy olsa anneannem gel bizde kal derdi diye. Trakya da yaşamamış olan buna gülümseyip geçer belki ama ben gerçekten böyle diyeceğini biliyorum. İçim ısındı resmen...