• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin Olunan Yere Eşiyle Birlikte Gidemeyen Asker Eşleri

kahvename88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
43
4
18
Uzun ve heyecanlı bir o kadar da diken üstünde bekledik günlerdir. Nereye çıkacak tayinimiz, eşyaları nasıl toparlayıp taşıyacağız, gittiğimiz yerde lojmanla ilgili sıkıntı olacak mı ve en önemlisi eşlerimizle birlikte gidebilecek miyiz diye beklerken belkide çoğumuzun endişe duyduğu düşünmek istemediği ihtimal gerçekleşti. Eşlerimizin tayini aile götürülemeyecek yere çıktı. Öncelikle hepimiz için hayırlı olsun Allah eşlerimizi ve aile bütünlüğümüzü korusun.
Şimdi bambaşka bir sürece giriyoruz kimimiz kendi ailemizle, kimimiz eşimizin ailesiyle, kimimiz de yalnız kalacağız. Bu süreçte, bu durumu yaşamış ve şu an yaşayacak olan hanımlar olarak birlik olalım fikir alışverişinde bulunalım ve dertleşelim var mısınız ???

Daha 9 aylık evliydik eşimin tayini çıktı ben gidemedim şuan yalnız yaşıyorum 2 senenin biran önce geçmesini istiyorum çok zor bir durum :(

Eslerinizin kacinci dogulari bu kizlar? Es goturulemeyen hangi garnizona cikti tayinler

Ben evlilik hazirliklari yaparken korktugumuz basimiza geldi ve bütün hayallerimiz yikildi . evlendik amaevlendikten 20 gün sonra gitti ben eşimin ailesiyle kaliyorum 4 ayda bir 15gun izin var iznini bekliyorum gün sayiyorum . başka bu durumda olan varsa bir teselli verebilir mi. :cry:

Doğu görevi suresi 5 yil oluyormuş ama es götürülemeyen yerler hakkında 2 de deniliyor 3 te. Bir bilgisi olan var mi

İyi aksamlar arkadaşlar benim eşimde jandarma uzman tunceliye atandik. Eş götürebiliyormus ama lojmanda yer varsa. Eğer yer yoksa ben gidemicem ve çok üzülüyorum. Aslında tunceliye gitmeye çok korkuyorum ama eşinden ayri kalamam ben :( tunceli ovacikta olan var mi

Es götürü lüle biliyorsa lojman olmasa da ev tutamazmisiniz ayri kalmak en zoru

Çok iyi anliyorum seni su an bnde ayriyim eşimden. Demin asker eşleri baslikli bölümdeokudum ovacigin iyi oolduğu yazıyordu. Esinin rütbesi ne acaba?

Uzman çavuş eşim. Evet iyi diyorlar en azından terör çok fazla yok. Küçük bi yermiş sadece bir market varmis herşey oradan aliniyormus onun dişinda disarida başka faaliyet yokmuş. Ben hepsine raziyim yeterki eşimin yaninda olayim :(
Çok iyi anliyorum seni su an bnde ayriyim eşimden. Demin asker eşleri baslikli bölümdeokudum ovacigin iyi oolduğu yazıyordu. Esinin rütbesi ne acaba?

Senin eşin nerede görev yapıyor canim. Çok üzüldüm 20 günlükken ayrılmak zorunda kalmissinz :(
Ben evlilik hazirliklari yaparken korktugumuz basimiza geldi ve bütün hayallerimiz yikildi . evlendik amaevlendikten 20 gün sonra gitti ben eşimin ailesiyle kaliyorum 4 ayda bir 15gun izin var iznini bekliyorum gün sayiyorum . başka bu durumda olan varsa bir teselli verebilir mi. :cry:

Bnm kesimde uzman çavuş cnm ŞIRNAKTA es götürülemeyen yere cikti bir koy çok üzülüyorum. İnşallah allah yardimcin olur sennde.

Aslina bakarsan bizim de aklimizdan hep sirnak geçiyordu Beytüşşebap. Kendimizi hep kötüye hazirladik burasi yine iyi cikti inşallah beni götürebilir. Senin eşinin ilk atamasi mi sirnak
Bnm kesimde uzman çavuş cnm ŞIRNAKTA es götürülemeyen yere cikti bir koy çok üzülüyorum. İnşallah allah yardimcin olur sennde.

Benim esimde beytussebapta suan. İlk değil 3 yil tokattaydi bu 2. Tayini. Es goturulmyn yerde 2 yil mi calismak zorunda bi blginz var mi yoksa 3 mu

Daha çok yeni 3 buçuk aylik siz ne kadar zamandır evlisiniz

Allah sana sabir versin arkadaşim ya sen bol bol dua et Allah tüm askerlerin ve onların eşlerinin yardimcisi olsun. Sen kendini üzme eşine elinden geldiği desteği ver. Bu arada izinleri ben 3 ayda bir 15 gün olarak biliyordum 4 ayda birmis demekki

Tek sansim eşiminailesi oldu sanirim kizlari yerine koyuyorlar o bbakımdan zor olmuyor tek sorun eşinden uzak olmak bu arada ben yeni uyeyim alinti yapmaya bilmiyorum kusura bakmayin. İnşallah sizin için bir mucize olur ayri kalmazsinz ben gibi dizinde daha yeniymis evliliginiz .

Back