• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin Olunan Yere Eşiyle Birlikte Gidemeyen Asker Eşleri

Evet daha birbirimize alisamadik doyamadik bile. Benim Esim uzmanliktan önce montör olarak calisiyodu hep geç geliyordu bende sürekli kaynanamda oluyordum evi otel gibi kullaniyoduk. Benim ailem İzmirde izmire gidince de 1 ay falan kaliyordum yani bi düzenli evlilik yasayamdik. Artik bundan sonra yasariz iinşallah. Senden çok bi farkim yok yani canim :)

Anladim cnm peki sizin kaç yil durmaniz gerek tuncelide .

Bir askerle evli olunca da düzenli bir hayat yasar miyiz acaba ?. Umarim lojman bulabilirsiniz . bu durumdayken zaman gecmiyor

Aynen valla haklisin yüne düzenli bi hayat olmaz bence. Çünkü ya bi görev cikar ya nöbet cikar. E bide bunun eş götürme durumu var. Eşimin sözleşmeli 2 yolda bur sözleşme yenilenecek. Bizde ev ve araba alma hayalindeyiz bunlari yapalim birakacakmis :) bakalim artik nasip kismet ;)
Bir askerle evli olunca da düzenli bir hayat yasar miyiz acaba ?. Umarim lojman bulabilirsiniz . bu durumdayken zaman gecmiyor

Bence de cnm bu olumsuz durumları olumluya çevirmek yatirim yapmayla olur ancak. Doğu da görev yapmak en azından bu bakima avantajlı . bizim daha iyi bi alternatif imiz olmadigindan emekli olana kadar boyle devam .

Siz de calisiyor musunuz ev hanimi misiniz ?

Neden öyle dedin daha iyi bir alternatif olmadigindan diye anlayamadım canim. Tabi emekliye kadar olsa daha güzel ama istemiyoruz biz. Allah eşine güç kuvvet versin sana da sabir versin
Bence de cnm bu olumsuz durumları olumluya çevirmek yatirim yapmayla olur ancak. Doğu da görev yapmak en azından bu bakima avantajlı . bizim daha iyi bi alternatif imiz olmadigindan emekli olana kadar boyle devam .

Amin canm allah hepimzn yardimcisi olsun yani biraktiginda su mesleği yaparız diyecek bir durumumuz yok yasadigimiz yer küçük bir yer .

Aynen bizim de yok. Ama 10 yil uzmanlık yaptıktan sonra birakip zabita olabiliyor. Benim eşimin ailesi hatayda yasiyor ben izmirden hataya gelin gittim. Orasi da küçük bi yer. Eşimin eski maasiyla gecinmek çok zordu ve cani cikiyordu yazik adamcağizin

Evet cnm ya bazen keşke asgari ücret alsaydida yanmda olsaydi diyorum ama o da olmuyor. Her mesleğin kendine gore zorluğu var tuncelide ne zaman göreve baslayacaksiniz .

12 aralikta eşimin eğitimi bitecek 15 gün tatil. Sanirim ocak basinda göreve baslar ama beni hemen götürmeyecek. Ben şubat gibi gitcem onun yanina
Evet cnm ya bazen keşke asgari ücret alsaydida yanmda olsaydi diyorum ama o da olmuyor. Her mesleğin kendine gore zorluğu var tuncelide ne zaman göreve baslayacaksiniz .

Haklisiniz önce esinizin düzen kurmasi gerekir. Bu meslekte özellikle psikolojik olarak çok yipraniyolar hele ki doğuda . sizn yaninda olmaniz esinize destek olur. Bence sukredin en azından lojman olduğunda yanina alabilecek sizi . ben su halde bir imkanim olsa sirnaga gitmeye can atiyorum ama pek mümkün değil . ve büyük ihtimalle 2 sene sonra da tayini sirnak merkeze cikacak orada da uzun uzun görevler oluyormus .

Evet canim buna da şükür tabi. İnşallah sizin içinde cabuk geçer 2 yil. Allah sabir versin.
Haklisiniz önce esinizin düzen kurmasi gerekir. Bu meslekte özellikle psikolojik olarak çok yipraniyolar hele ki doğuda . sizn yaninda olmaniz esinize destek olur. Bence sukredin en azından lojman olduğunda yanina alabilecek sizi . ben su halde bir imkanim olsa sirnaga gitmeye can atiyorum ama pek mümkün değil . ve büyük ihtimalle 2 sene sonra da tayini sirnak merkeze cikacak orada da uzun uzun görevler oluyormus .

Çok tesekkur ederim dualariniz desteğiniz iiçin . :KK16:

Bende sizi tanidigima çok sevindim içime su serptiniz burada yazilanlari okuduğumda yalniz olmadigimi anladim iyi geceler inş tekrar gorusurz:KK54:

Back