• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin Olarak Yazacagınız 3 Şehir Hangisi Olurdu ve Neden ?

polisin rahat etmesini istiyorsanız ben olsam kırklareli yazardım 1. sıraya..hem ucuz hem suç oranı en düşük il...hem de eğitim olanakları iyi..edirne de yazılabilir..çanakkale pahalı denmiş ama ben gittiğimde gayet ucuz bir şehirde bu yaz...bursa da güzel bir yer bence..ben ilerde bursada yaşıycam inşalah:)))

ben olsam kesinlikle ADANA ve çevre il ve ilçelerini yazardım.ADANA kesinlikle arkadaşlar fakir şehri.yani meyvesi yeşilliği bol,kışın ılık ,giyim ve yiyİm yönünden ucuz,kira olarak uygun bir şehir.kışın dahi sobasız yaşanabilecek şehir.benden demesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende asker eşiyim bu yıl tayinle izmire geldik daha önce 2 yıl şırnak akçay köyündeydik..tercih olarak yazdığımız hiçbir yere gidemedik ve sonuç tercih dışı geldi..bence yaşanabilecek en güzel yerlerden bir tanesi balıkesire bağlı edremit ilçesi.hem ucuz hem havası suyu çok güzel tam bir memur şehri ve aynı zamanda tatil beldesi de...bence burası da aklınızda bulunsun...hayırlı görevler..

Back