Tayin derdi

Iki ildede yasamissnz adana cok sicak diyorlar osmaniyede oylemi aynimi?

Suan dogudayiz eminim dogalgazdan kazancmz olucak.ve burda meyve sebze yetistiricligi az .cok tsk ederm yorumunuz icin

Adanalı olarak hangi şehirden göç alacağımızı öğrenebilir miyim acaba il.osmaniye ilçe.osmaniye çok kucuk bir yer.Adana Türkiye de dördüncü büyük il..yaşam seklinize bağlı.kiralar bölge bölge değişiyor.hem güzel hem ucuz ebv diyorsanız pınar mahallesi mavi bulvar tarafları.vukurova bölgesindeki evler en güzel semtler.yuregir daha geri şehre daha uzak.vs

Eğitim ve sosyallik için adana

Devlet tiyatrosu ne kadar önemliymiş bir şehir için anladım. Adana der susarım arkadaş. Ama hakikaten yazın sıcağı çekilmiyor hele başka şehirden gelen biri yaşayamaz. Biz bile illallah ediyoruz

Dogudan gelicez ama aslen hatayliyz canm.hem kiralari uygun hem guzel evler varmi yani?biz 900 u gozden cikardk kira icin .bide guzel bi semt olsun yaninda ilkokulu olsun istiyoruz cocuklar okula baslicak semt ve yakininda ilkokul cok onemli.nereleri onerirsiniz?

Devlet tiyatrosu ne kadar önemliymiş bir şehir için anladım. Adana der susarım arkadaş. Ama hakikaten yazın sıcağı çekilmiyor hele başka şehirden gelen biri yaşayamaz. Biz bile illallah ediyoruz
Kiralarin cok pahali olmadigi yani 1000 lirayi asmicak sekilde guzel bi semt ve yaninda ilkokul u olan nereyi onerirsnz?

3 yildir adanadayim cok.seviyorum ben adanayi yazi cekilmez evet ama kışın gercekten güzel geciyo kiralar pahali en az 1000 liradan basliyo ama dogalgaz cok odemezsiniz sosyal ve gercekten renkli bi sehir cocuklar icinde guzel osmaniyeyi bilmiyorum ama hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…