- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
-
- Konu Sahibi Durummleyla
Iki ildede yasamissnz adana cok sicak diyorlar osmaniyede oylemi aynimi?Her iki ili de bilen biri olarak kesinlikle adana derim. Osmaniye büyük bir köy gibi çocuklarınız okula başlayacakmış onların eğitimi imkanları için adana çok güzel sağlık yönünden de çok gelişmiş. Allah dert vermesin tabi ama bir hastalık yaşasanız ailenzide osmaniyede donanımlı bir hastane doktor adanaya kıyasla nerdeyse yok. Adanada her imkanın en iyisini bulursunuz
Evet ben alisamadim hic. Yazin kot giymek diye birsey mumkun degil mesela. Klimanin karsisinda giyinebiliryorsun sadece. Yoksa ustune yapisiyor, cikmiyor yukariO denli sicak diyorsunuz yani?
Bu cok fenaymisEvet ben alisamadim hic. Yazin kot giymek diye birsey mumkun degil mesela. Klimanin karsisinda giyinebiliryorsun sadece. Yoksa ustune yapisiyor, cikmiyor yukari
Az demişler. Aşırıdan da aşırı sıcak :) bana göre yüksek ama herkesin bütçesi farklıKiralar cok yuksekmi adanada?adana elbette buyuk sehir imkani coktur kesin.yazi asiri sicak diyorlar dogrumu
Evet guzel bi sehir fakat asiri sicak yada evler cok pahali diyenler var .acikcasi onemli olan guzel semti yaninda ilkokulu olan uygun fiyatli bi yer bizim icinAdana diyorum ve gidiyorum.
çok severim çok mutlu eder beni adana orda yaşamak isterdim
Mesela şuan oturduğunuz yerde ne kadar kira veriyorsunuz? Ona göre yorum yapalımEvet guzel bi sehir fakat asiri sicak yada evler cok pahali diyenler var .acikcasi onemli olan guzel semti yaninda ilkokulu olan uygun fiyatli bi yer bizim icin
Suanda aidatla beraber 800 900 arasiMesela şuan oturduğunuz yerde ne kadar kira veriyorsunuz? Ona göre yorum yapalım
Canım 1000 lira civarı güzel daireler bulabilirsiniz ama diğer giderlerden kazancınız olur..misal doğal gazı az yakarsınız çünkü kışı da aman aman soğuk olmuyor.Meyve sebze hem taptaze hem ucuz oluyor :)Suanda aidatla beraber 800 900 arasi
Suan dogudayiz eminim dogalgazdan kazancmz olucakCanım 1000 lira civarı güzel daireler bulabilirsiniz ama diğer giderlerden kazancınız olur..misal doğal gazı az yakarsınız çünkü kışı da aman aman soğuk olmuyor.Meyve sebze hem taptaze hem ucuz oluyor :)
Eğitim ve sosyallik için adanaMrh hanimlar iyi aksamlar bu sene kismetse tayin isticez tayin yerlerimz arasinda osmaniye adana gbi yerler var fakat bir turlu kafamizda netlestiremiyoruz hangi sehir daha uygun diye.cocugumuz var okula baslicak gidecegmz yerde semt okul cok onemli guzel site evleri ve yaninda ilkokulu olmasi cok onemli osmaniyeli yada adanali varmi aramzda arti ve eksilerini soyleyebilirmi?kiralar yuksekmi kararszlik baya zor
Kesinlikle Güney illeri başkadır...göç almalarına rağmen insanı güzeldir merttir.ozelllikle yerlileri..asıl Adana Mersinli Leristanbula aşık olan ben
adanaya gidip yaşamak istedim bu yorumlardan sonra :)
Dogudan gelicez ama aslen hatayliyz canm.hem kiralari uygun hem guzel evler varmi yani?biz 900 u gozden cikardk kira icin .bide guzel bi semt olsun yaninda ilkokulu olsun istiyoruz cocuklar okula baslicak semt ve yakininda ilkokul cok onemli.nereleri onerirsiniz?Adanalı olarak hangi şehirden göç alacağımızı öğrenebilir miyim acaba il.osmaniye ilçe.osmaniye çok kucuk bir yer.Adana Türkiye de dördüncü büyük il..yaşam seklinize bağlı.kiralar bölge bölge değişiyor.hem güzel hem ucuz ebv diyorsanız pınar mahallesi mavi bulvar tarafları.vukurova bölgesindeki evler en güzel semtler.yuregir daha geri şehre daha uzak.vs
Kiralarin cok pahali olmadigi yani 1000 lirayi asmicak sekilde guzel bi semt ve yaninda ilkokul u olan nereyi onerirsnz?Devlet tiyatrosu ne kadar önemliymiş bir şehir için anladım. Adana der susarım arkadaş. Ama hakikaten yazın sıcağı çekilmiyor hele başka şehirden gelen biri yaşayamaz. Biz bile illallah ediyoruz
Adananın genelinde 1000-1100 lira bandında temiz evler bulunur zaten. Eğitim açısından sorarsanız çukurova ilçesi iyidir.Kiralarin cok pahali olmadigi yani 1000 lirayi asmicak sekilde guzel bi semt ve yaninda ilkokul u olan nereyi onerirsnz?