- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
-
- Konu Sahibi Durummleyla
Tasina topragina kurban canim memleketim Adana cokk guzell yazin bence bi sicagi var o kadarMrh hanimlar iyi aksamlar bu sene kismetse tayin isticez tayin yerlerimz arasinda osmaniye adana gbi yerler var fakat bir turlu kafamizda netlestiremiyoruz hangi sehir daha uygun diye.cocugumuz var okula baslicak gidecegmz yerde semt okul cok onemli guzel site evleri ve yaninda ilkokulu olmasi cok onemli osmaniyeli yada adanali varmi aramzda arti ve eksilerini soyleyebilirmi?kiralar yuksekmi kararszlik baya zor
Kiralari yuksekmi acaba ne kadardan basliyo?evet buyuk sehir neticede herseyi vardr muhakkakTasina topragina kurban canim memleketim Adana cokk guzell yazin bence bi sicagi var o kadar
Her imkan var insanlari da eglencelidir
Haberlerde iyi bisey gormuyoruz dogru:).benm istedgm site icerisinde guzel bi ev guzel bi semt bide cocuk okula baslicak yakinindada bi ilkokul .yemek konusunda tabiki hatay adana antep mutfaklari 1 numara:)Adanayı sadece haberlerden ibaret sanmayin :) gercekten guzel bir şehir..ev fiyatlari biraz yüksek tabiki ama değer..elit birçok semti var sosyal ortamlari da gayet iyidir..yemeklerini soylememe sanirim gerek yokADANA CANDIR demeye gelmiştim
Kiralar cok yuksekmi adanada?adana elbette buyuk sehir imkani coktur kesin.yazi asiri sicak diyorlar dogrumuOsmaniye Adana’dan her anlamda daha ucuz. Ama Osmaniye’de sosyal aktiviteler nerdeyse yok denecek kadar az. Adana tiyatro, festival, sosyal aktivite vs. Yönünden daha zengin. Gerçi aralarında 1 buçuk saat var. Osmaniye’de oturup arada sırada Adana’ya gidebilirsiniz, bu tür etkinlikler için. Adana’da özellikle ev kiraları çok pahalı ve genelde yıllık isterler. Satın almak isteseniz. Osmaniye’den 1+1 evi 40-50 bine alabilirsiniz ama Adana 120 bin civarında başlar. İki yerde de yaşadım. Kesinlikle Adana derim. Belki maddi açıdan biraz daha zorlar ama yaşadığınızı hissedersiniz. Osmaniye’de insan sadece ömrünü dolduruyor gibi. Ya da benim için öyleydi bilmiyorum
.yazi asiri sicak diyorlar dogrumu
:) :)Yani sence ???
Adamlar sinirlenip güneşe ateş ediyolar
Adana sıcağı dışında mükemmel bir şehir. .Merkezde oturacaksanız Seyhan ilçesi çok gelişmiş..orda Gazipaşa, Atatürk Caddesi civarı çok iyi..Çukurova ilçesi de çok iyi huzur evleri Mahallesi çok güzel ve huzurluMrh hanimlar iyi aksamlar bu sene kismetse tayin isticez tayin yerlerimz arasinda osmaniye adana gbi yerler var fakat bir turlu kafamizda netlestiremiyoruz hangi sehir daha uygun diye.cocugumuz var okula baslicak gidecegmz yerde semt okul cok onemli guzel site evleri ve yaninda ilkokulu olmasi cok onemli osmaniyeli yada adanali varmi aramzda arti ve eksilerini soyleyebilirmi?kiralar yuksekmi kararszlik baya zor
O denli sicak diyorsunuz yani?Tarsusta yasiyorum ben. Tamam buralar guzel ama berbat bir sicagi var. Ben istanbulda dogdum buyudum. Yazlari hep altinolukta olurduk. Daha sonra Batman'a atandim. Orda esimle evlendim ve tayinimiz buraya cikti. Su an tayin hakkim olsa direk ege taraflarini isterim. Aksam olunca hirka giyerdik biz orada ama burasi cehennem. Eylul ayinin ortasinda dogum yaptim, bebegim sicaktan isilik oldu, yeni dogmus bebegi mecburen klimada yatirdim. Yazin bu kadar sicak ama kisi da oyle ilik falan degil yani bu kis yagmurdan gozumuzu acamadik. Ayni soguk burada da var. Benim icin bu cok onemli. Surekli terli gezmek, gunde uc kere suyun altina girmek ama dusta bile serinleyememek istiyorsaniz adanayi tercih edebilirsiniz.
Kiralar cok mu ucuk fiyatlari?tsk ederm buarada ayrintili guzel semtleri yazmissnz sagolunAdana sıcağı dışında mükemmel bir şehir. .Merkezde oturacaksanız Seyhan ilçesi çok gelişmiş..orda Gazipaşa, Atatürk Caddesi civarı çok iyi..Çukurova ilçesi de çok iyi huzur evleri Mahallesi çok güzel ve huzurluTürkmen başı civarı çok güzel. .Mis gibi sokakları geniş geniş evleri var kiralar semtine göre değişiyor. .Osmaniye Adanaya göre daha küçük o yüzden fırsatınız varsa Adanayı tercih edin.