İstanbul veya İzmir degil önce beklentileri ona göre ayarlayın bence. Oturacagınız muhit cok önemli. Yorumlarda arkadaslar yazmıs güzel semtleri. Ama atıyorum yüregirde vs oturacaksanız hayal kırıklığı yasarsınız. Adana’da gezilecek öyle tarihi bir mekan filan aramayın bol bol kebapcısı var yemek turizmi icin güzel bir memleket. Eğitim konusunda da arkadasların söylediklerine katılıyorum osmaniyeye göre daha mantıklı adana olması. Bu arada yazın cehennem mi magma mı dersiniz o derece sıcak oluyor. İnsanlar duş alsa bile yogun bir koku geliyor. Dısarıda hiç bir şeyi bırakamıyorsun undan irmige buzdolabına koyuluyor. Bakkaldan aldığım irmikten kurt cıkmıstı. Abartı filan da degil cok sıcak yani. Büyük marketlerde bu sıkıntı olmuyor daha soguk oldugu icin.
insanlarına hiç birşey diyemem iyiler sıcak kanlılar. Haberlerde gördüğünüz gibi değil.
Sadece nereden geldiginize baglı beklentilerinizi karsılaması.
Trafik bile oluyor bu sehirde mesela. Sonra otobüsleri minibüsleri rezil. Saçma sapan arac kullanılıyor. Özellikle mavi bordo otobüsler ve beyaz minibüsler...
Şehir olarak begenmedim. Büyük bir köy gibi diyebilirim. Genelde en iyi sebze meyveler dısarı yollanıyor iç pazara düsük kalite ürün kalıyor. Fiyat olarak da ucuz tabiki.
Bu arada evleri muhteşem. Büyük ve gerçekten adana ev konusunda bir numara. Öyle böcek kadar evler yapmıyorlar. Ferah oluyor. Ben Cok iyi insanlarla tanıştım. İnsanları bas tacıdır.gerçekten cok candan insanlar var. Geri kalan pek bana hitap etmedi diyeceğim
Ben fikir olsun diye artı ve eksileri yazdım.
Diyeceklerim bu kadar