- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
-
- Konu Sahibi Durummleyla
En fazla 1000 lirayi gozden cikardk.insallah bu fiyata guzel daireler vardr.egitmde cok onemli evin yakininda ilkokul olursa bizm acmzdan cok iyi3 yildir adanadayim cok.seviyorum ben adanayi yazi cekilmez evet ama kışın gercekten güzel geciyo kiralar pahali en az 1000 liradan basliyo ama dogalgaz cok odemezsiniz sosyal ve gercekten renkli bi sehir cocuklar icinde guzel osmaniyeyi bilmiyorum ama hakkinizda hayirlisi olsun
Dogudan gelicez ama aslen hatayliyz canm.hem kiralari uygun hem guzel evler varmi yani?biz 900 u gozden cikardk kira icin .bide guzel bi semt olsun yaninda ilkokulu olsun istiyoruz cocuklar okula baslicak semt ve yakininda ilkokul cok onemli.nereleri onerirsiniz?
Tsk edermGürselpaşa,pınar mahallesi,Turgut Özal bulvarı.suleyman Demirel BLV iyi semtler.yuzuncuyil Real AVM ye doğru yeni yapılar var.bu fiyata bulursunuz,güzel bir ev.seyhan ve Çukurova bölgelerine sahibinden com sitesinden evlere bakın.
Cok sagolun ayrintili bilgi vermissnz tsk ederm:)İstanbul veya İzmir degil önce beklentileri ona göre ayarlayın bence. Oturacagınız muhit cok önemli. Yorumlarda arkadaslar yazmıs güzel semtleri. Ama atıyorum yüregirde vs oturacaksanız hayal kırıklığı yasarsınız. Adana’da gezilecek öyle tarihi bir mekan filan aramayın bol bol kebapcısı var yemek turizmi icin güzel bir memleket. Eğitim konusunda da arkadasların söylediklerine katılıyorum osmaniyeye göre daha mantıklı adana olması. Bu arada yazın cehennem mi magma mı dersiniz o derece sıcak oluyor. İnsanlar duş alsa bile yogun bir koku geliyor. Dısarıda hiç bir şeyi bırakamıyorsun undan irmige buzdolabına koyuluyor. Bakkaldan aldığım irmikten kurt cıkmıstı. Abartı filan da degil cok sıcak yani. Büyük marketlerde bu sıkıntı olmuyor daha soguk oldugu icin.
insanlarına hiç birşey diyemem iyiler sıcak kanlılar. Haberlerde gördüğünüz gibi değil.
Sadece nereden geldiginize baglı beklentilerinizi karsılaması.
Trafik bile oluyor bu sehirde mesela. Sonra otobüsleri minibüsleri rezil. Saçma sapan arac kullanılıyor. Özellikle mavi bordo otobüsler ve beyaz minibüsler...
Şehir olarak begenmedim. Büyük bir köy gibi diyebilirim. Genelde en iyi sebze meyveler dısarı yollanıyor iç pazara düsük kalite ürün kalıyor. Fiyat olarak da ucuz tabiki.
Bu arada evleri muhteşem. Büyük ve gerçekten adana ev konusunda bir numara. Öyle böcek kadar evler yapmıyorlar. Ferah oluyor. Ben Cok iyi insanlarla tanıştım. İnsanları bas tacıdır.gerçekten cok candan insanlar var. Geri kalan pek bana hitap etmedi diyeceğim
Ben fikir olsun diye artı ve eksileri yazdım.
Diyeceklerim bu kadar
Evet ikisi birebir aynı bence hiç sir fark yokIki ildede yasamissnz adana cok sicak diyorlar osmaniyede oylemi aynimi?
Klimasız odaları olmaz olsada durulmaz yazınYani sence ???
Adamlar sinirlenip güneşe ateş ediyolar
Ben de Mersin de yasiyorum,sizin icin tek zor yanı asiri sicak olur sizi zorlayan,kapidan disariya adim attiginiz an su icin de kalınıyor resmen ama onada alisiliyor simdiden hayirli olsun.Mrh hanimlar iyi aksamlar bu sene kismetse tayin isticez tayin yerlerimz arasinda osmaniye adana gbi yerler var fakat bir turlu kafamizda netlestiremiyoruz hangi sehir daha uygun diye.cocugumuz var okula baslicak gidecegmz yerde semt okul cok onemli guzel site evleri ve yaninda ilkokulu olmasi cok onemli osmaniyeli yada adanali varmi aramzda arti ve eksilerini soyleyebilirmi?kiralar yuksekmi kararszlik baya zor
Adanalı olarak hangi şehirden göç alacağımızı öğrenebilir miyim acaba il.osmaniye ilçe.osmaniye çok kucuk bir yer.Adana Türkiye de dördüncü büyük il..yaşam seklinize bağlı.kiralar bölge bölge değişiyor.hem güzel hem ucuz ebv diyorsanız pınar mahallesi mavi bulvar tarafları.vukurova bölgesindeki evler en güzel semtler.yuregir daha geri şehre daha uzak.vs
Haklisnz benmde korktugum sicagi bide kiralar fazlami pek bilgim yok.herkes sicagndan bikmis.osmaniyede yine okadar sicakmi acaba?Doğumumdan 24 yaşima kadar hayatim Adana'da geçti.Ondan sonra evlilik,iş derken çıktım. Seneye Adanaya gelme durumum var,sadece sicaktan dolayi çok çekincem var,o sıcak yaşadigim sehirlerden sonra akildışı geliyor.Gunde 2 defa mutlaka banyo yapiyorsunuz,çikarsiniz banyodan kurulanirken ter icinde kalirsiniz.Gece uyuyamazsin ,sabaha karsi azicik serinlemenin verdigi sersemlik uykusundan uyandiginizda dayak yemiş gibi uyanirsiniz (klima sorunu olmayanlar icin bir nebze cekilir ama).Sirf bu yuzden insanlar cok sinirlidir,suratlar asıktır;herkes söylenir.Baska sehirden ozellikle karadenizden filan gelen insanlar sicaga 1 gun dayanamaz ve sabahina kacar genelde.Yani sicak cidden cok sorundur.Onun disinda Adana candir,hatta simdi kendisinden yeni ciktim;muhtesemdi her zamanki gibi ama bu mevsimde iste :)