- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
Çok harika görünüyor ellerine sağlık canım çekti gerçekten :)
Başarılar dilerim :*
Eline sağlık canım sunum çok orijinal olmuş eminim küçük çocuklar bu tarife bayılır :) eline sağlık başarılar diliyorum
Teşekkür ederimÇok güzel bir tarif elinize sağlık, başarılar...
Gözümüz doydu sunum çok güzeldi zaten, düşünmeniz yeterTeşekkür ederimKeşke ikram edebilmek gibi bir şansımız olsa, topiğe gelip yorum yapanlar sanki bana misafir gelmişler de boş gönderiyormuşum gibi hissdiyorum böyle
Tarif çok güzelmiş ellerine sağlık canım
Tariften ziyade konuşma tarzın hoşuma gitti çok eğlenceli birisin maşallah
Ben yemek yapmaya çalışırken hep trajikomik birşeyler oluyor çünkü. Ondan eğlenceli geliyordur :) Bu böreği pişirirken de sponsor banvit tavuk göğsü olacaktı normalde. Alışverişi yaptım eve gelince iki dakika üzerimi değiştireyim elimi yıkayayım dedim. Bir baktım annem kendi kendine tavukları kesip pişirmeye karar vermiş yardım olsun diye. 'Anne ben yapıcam böreği hem sponsorumu pişiriyorsun şuan' diyorum ' Unutmuşum ben, daha pişmediler hem, istersen yeniden paketleriz banvit tavuk kuşbaşı olur senin sponsorunda' diyor
Gayet başarılı olmş bnceTeşekkür ederim. :) Biberlerin aşağıdaki gibi görünmesini hedeflemiştim ben aslında ama olmadı, tekrar çalışacağım üzerinde birara :)
Eki Görüntüle 2095002 Eki Görüntüle 2095003
Ay çok güzel olmuş bu, isim vermeyim reklam olmasın ama Ankara'da bir börekçinin aynen bu malzemeli börekleri çok meşhur. Gittikçe yerdim sayende evde de yapıp yiyebileceğim. Ellerine sağlık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?