Börekler Tavuklu Mantarlı Yalancı Sandal Böreği - Yörsan Kaşar Peyniri Sponsorluğunda

Çok güzel olmuş elerinize sağlık başarılar dilerim sizede..

Çok teşekkür ederim. Bir paçanga değil ama şimdi, deminden sizinkilere bakıp bakıp 'Rakipler de çok sağlam' diyorum

Ellerinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorum

Teşekkürler

Elerrine sağlık canım muhteşem olmuş başarılar

Çok teşekkürler, sizin börek de çok güzel gözüküyor puf puf, buradan söylüyorum ama iadeyi ziyarete de gelicem ben bir ara topik gezmeye

Çok hoşsunuz..
Ellerinize emeğinize sağlık. Başarılar diliyorum. Eminim çok lezzetlidir

Çok teşekkür ederim. Sizin böreğiniz de çok güzel gözüküyor, bir de ben ilk başta dışının milföyden yapıldığını anlamamışım. Kendi kendime diyorum, millet yufkayı ne hale sokuyor, sen utanmadan kendi böreğinin üstüne çıtır diyorsun al çıtırlık gör Sonradan üstünde milföy olduğunu anlayınca bir rahatladım beceriksizliğimden değil de malzeme farkından kaynaklıymış olay diye. Çok lezzetli gözüküyor ama gerçekten, en kısa zamanda deneyeceğim tarifinizi.

Yok tatlım inan herkesin yapabileceği çıtırlıkta. Beceriye çok gerek yok. Olsa da yaparsın sen baksana fotoğraf için verdiğin gayrete çok hoşuma gitti inan anlatış biçimin çok sevimlisin

Çok güzel görünüyor ,şık bir sunum olmuş kaşar peyniri kürdanla öyle yapıp sunum yapmak
Ellerinize Sağlık,yarışmada başarılar dilerim. Böyle bir sunumu bende yaparım muhakkak Ama tarifin içini değiştirerek tabi :)

Verilen bir emek var sonuçta bütün arkadaşlarımız sağolsunlar çok güzel tariflerle geliyorlar..
Hepimiz tatlı tatlı yarışıyoruz burada:))

Ellerinize sağlık, mantarı çok severim eminim tadı harikadır başarılar

ellerine sağlık:)

Ellerine sağlık canım bol şanslar

Çok teşekkürler hepinize

Çok şirin olmuşlar valla kk hatunlari pek bir marifetli Ellerine emeğine sağlık Başarılar dilerim

Elinize sağlık,başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim

Başarılar dilerim, çok orijinal, güzel, sevimli, tatlı olmuş sunum da içerik de :)

Çok teşekkürler, sevindim beğenmenize

Ellerinize sağlık ,yarışmada başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim

Çok şirin olmuşlar valla kk hatunlari pek bir marifetli Ellerine emeğine sağlık Başarılar dilerim

Çok teşekkürler beğenmenize özellikle sevindim, sizin yılbaşı masanızı gördükten sonra sitenin yemek kısmında vakit geçirmeye başladım çünkü ben 'oo ne güzel sunumlar varmış buralarda' diyip

Dun bakinca cok degisik gelmisti bu tarif bana, o yuzden bugun yufka alip hemen denedim. Gercekten cok lezzetliydi, yiyen herkes cok begendi. Elinize saglik, sunum da cok sevimli olmus

Dun bakinca cok degisik gelmisti bu tarif bana, o yuzden bugun yufka alip hemen denedim. Gercekten cok lezzetliydi, yiyen herkes cok begendi. Elinize saglik, sunum da cok sevimli olmus

Aa denediniz mi cidden? Ay nasıl sevindim belli değil, ilk kez biri benim bir tarifimi deneniyor Afiyet olsun memnun kaldığınız için de ayrıca mutlu oldum

Yalancı Skandal böreği diye okudum.
Neyse skandal yokmuş.
Elinize sağlık, çok hoş gözüküyor.

Skandal kısım benim biberden ahtapotum Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…