Tavuk Yemekleri Tavuklu Çökertme Kebabı (Osmanlı Sponsorluğunda '-' )

Genel değerlendirme puanınız ?

• 1 puan

OY: 5 11,6%
  • 2 puan

OY: 0 0,0%
  • 3 puan

OY: 3 7,0%
  • 4 puan

OY: 9 20,9%
  • 5 puan

OY: 26 60,5%

• Ankete Katılan
    43
hehe ennn sevdiğim yemeklerden biri..
benim bildiğim patatesler altta olur :26:
ama böyle de güzel görünüyor..
eline sağlıkkk:KK9:

hehe :KK9::KK9::KK9:

canım internette birbirinden farklı sunumlar vardı kiminde yoğurt en alttaydı kiminde patates kiminde de et :KK30::KK30: benimkine de en çok bu yakışır diye byle yaptım :KK12: bir de yoğurt üstte olunca alttakiler hiç gözükmüyo ki resimde o yüzdne :KK9::KK9:

teşekkürler canım :KK16::KK16:

benim aklıma gelmedi zaten böyle bir yemek varmış sen bilmiyon :KK51::KK51::KK52::KK52::KK52:

yavan değildi ki domatesle sotelendi tek başına bile yenilebilirdi huuuh :63::KK1::KK1:

sen soyabiliyoo musun kibrit çöpü :KK30::KK30: anca bu kadar oldu idare ediverin önemli olan tadı :KK5::KK5::KK5::KK53::KK53:

sağol tatlım tişikürler :KK16::KK16:

Ben ne zaman tavuk göğüslü bir yemek yapsam kimse beğenmiyor da yavan diye.:KK53:Ama bak mantarlı domateslisi güzel oluyor.

Ben şeklini demedim patateslerin.Soyarken bırakmışsın bazılarında siyah siyah görünüyor onu dedim.Patatesin en kolay soyulma şekli yuvarlak yuvarlak kesip dilimlemek.İstediğin kadar ince yapabilirsin o zaman.

Eylül cüğüm ,ellerine sağlık oldukça leziz görünüyor.Bol şansların olsun canım:KK16::KK16::KK16:
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :KK16::KK16::KK16:
Harika bir görüntü,ellerinize sağlık,başarılar.
teşekkürler canım :KK16::KK16::KK16:
Ben ne zaman tavuk göğüslü bir yemek yapsam kimse beğenmiyor da yavan diye.:KK53:Ama bak mantarlı domateslisi güzel oluyor.

Ben şeklini demedim patateslerin.Soyarken bırakmışsın bazılarında siyah siyah görünüyor onu dedim.Patatesin en kolay soyulma şekli yuvarlak yuvarlak kesip dilimlemek.İstediğin kadar ince yapabilirsin o zaman.

hımmm anladım canım evet öyle de olur tabi :KK1::KK1:

hıı anladımmm ben kibrit çöpü gibi olmamış diye diyosun sandım :KK30::KK9::KK9: oraları kestim sonra zaten canım :KK12::KK12: sağol kuzum :KK16::KK16:

bir de resimlerde niye salça var derseniz :KK52: ilkten salça koyacaktım sonra vazgeçtim domates doğradım oda farklı açıdan olsun diye ekledim :KK53::KK53:

Emeğine sağlık canım:KK56: Düşündün düşündün sonunda bulmuşsun heeee :KK9: Yarışmada başarılar..:KK16:

Son düzenleme:
tam ögle vakti nasıl karnım acıktı... patates kızartmasını gorunce gozlerim açıldı :KK53::KK56:

elinze saglık eylul, cok guzel gorunuyor...

çok güzel görünüyor cidden ellerine sağlık canım başarılar dilerim yarışmada

Emeğine sağlık canım:KK56: Düşündün düşündün sonunda bulmuşsun heeee :KK9: Yarışmada başarılar..:KK16:
evet buldum tabi :KK9:

sağol tatlım sanada :KK16::KK16:
ellerinize sağlık:KK16: çok hoş görüyor tabak.. güzel bir tarif olmuş:KK16:
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :KK16::KK16:
tam ögle vakti nasıl karnım acıktı... patates kızartmasını gorunce gozlerim açıldı :KK53::KK56:

elinze saglık eylul, cok guzel gorunuyor...
:KK9::KK9: insanın canı çekiyor valla :KK56:
sağol canım :KK16::KK16:
çok güzel görünüyor cidden ellerine sağlık canım başarılar dilerim yarışmada
teşekkür ederim canım sağolasın :KK16::KK16:

ellerine ve düşüncne sağlık eylülüm yine gözlerimiz bayram etti midelerimizde etseydi iyi olucuktu amma :KK52:
bol ama en bolundan şanslar :KK16:

ellerine ve düşüncne sağlık eylülüm yine gözlerimiz bayram etti midelerimizde etseydi iyi olucuktu amma :KK52:
bol ama en bolundan şanslar :KK16:

malesef sana bu kadar kendiin yapıp ye artık :KK19::KK19::KK60:

sağol tatlımmmmmm:KK19::KK19:

tamam sen istedin al sana biraz davuğundan ,biraz çökertmesinden ,biraz pataesinden ama patates olmaz onlar benim :KK53: neyse biraz domteslerinden al sana al sana :KK52:

sus kız vermem sana hiç birini domatesın kabuklarını al sen :KK60::KK37::KK37:

X