Allah iyilik versinn :) nasıl geçti kızların doğum günü :) pastada harika olmuşşş ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımİyi geçti canım çok şükürElektrik ve su kesintisinden dolayı yapmak istediklerimi yapamadım ama geldi geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versinn :) nasıl geçti kızların doğum günü :) pastada harika olmuşşş ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımİyi geçti canım çok şükürElektrik ve su kesintisinden dolayı yapmak istediklerimi yapamadım ama geldi geçti
Canım ben her zaman plan yapınca mutlaka bir aksilik olur yine peşimi bırakmadı
Ancak bu kadar oldu
Eki Görüntüle 1051164 Eki Görüntüle 1051165
İnşaallah canım
bu yapmamış halinse ben başımı nerelere vuram nerelere gidemm daha bir bulgur köftesini beceremeyen benn sonum hayır ola :) çok güzel şeyler yapmışssın bence ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim canımBenim yaşıma gelince sen de çok şey yaparsınBen mutfağa gireli yıllar oldu olsun o kadar
inşallahh merağımda çok :)
Merak varsa gerisi kolay canım
vuslat ablaa nasılsınnn :)
Çok teşekkür ederim VuslatımBen de iyiyim canım, sağol Nescafeden sonra bir posta da çay içtim
Çok geçmiş olsun canım
Vay canınaaa.... Olsada yesek :125: Ellerine sağlık canım,harika görünüyor vallaCanım ben her zaman plan yapınca mutlaka bir aksilik olur yine peşimi bırakmadı
Ancak bu kadar oldu
İnşaallah canım
Vay canınaaa.... Olsada yesek :125: Ellerine sağlık canım,harika görünüyor valla
Canım ben her zaman plan yapınca mutlaka bir aksilik olur yine peşimi bırakmadı
Ancak bu kadar oldu
İnşaallah canım
İyiyim canım benim, sen nasılsın
Banada haber uçur canım,bende geliyorumÖnümüzde ki doğum günü kutlama mekanım belli
Banada haber uçur canım,bende geliyorum
Önümüzde ki doğum günü kutlama mekanım belli
Banada haber uçur canım,bende geliyorum
Tamamdır canım:13:Buluşup beraber ziyaret ederiz nevoşu
Benimkisi 10 Nisanda,az kaldı Nevoşum..Canım senin doğum günün ne zaman onun için hazırlanalım
Benimkisi 10 Nisanda,az kaldı Nevoşum..