Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Bence de, bu tür haberleri kırmızı etle alâkalı da sıklıkla duyuyoruz ama o zaman eti tamamen hayatımızdan çıkarmamız lazım:KK31:
Güvenilir marka olduğu sürece benim için sıkıntı yok:KK56:

Öyle canım:KK31:Ben elimden geldiği kadar katkı maddeli,hormonlu mevsimi dışında ürün kullanmamaya çalışıyorum:KK31:Ama aldıklarımızda birşeyler uyguluyorlarsa yapacak birşeyimiz yok:KK19:Bizde bildiğimiz özel yerlerden et ve tavuk alıyoruz:KK34:Marketten bile pek almam:KK9:

Öyle canım:KK31:Ben elimden geldiği kadar katkı maddeli,hormonlu mevsimi dışında ürün kullanmamaya çalışıyorum:KK31:Ama aldıklarımızda birşeyler uyguluyorlarsa yapacak birşeyimiz yok:KK19:Bizde bildiğimiz özel yerlerden et ve tavuk alıyoruz:KK34:Marketten bile pek almam:KK9:

Ben en çok sebze yönünden rahatım, kayınvalidem srbze kategorisine giren her şeyi kendi yetiştirip bize de yolluyor:21:
Ispanak, pırasa, lahana, kıvırcık, salatalık, kabak hep hormonsuz tüketiyoruz:KK56:
İnşaAllah bahçeli bir evim olursa ben de yetiştiricem:KK39:

Ben en çok sebze yönünden rahatım, kayınvalidem srbze kategorisine giren her şeyi kendi yetiştirip bize de yolluyor:21:
Ispanak, pırasa, lahana, kıvırcık, salatalık, kabak hep hormonsuz tüketiyoruz:KK56:
İnşaAllah bahçeli bir evim olursa ben de yetiştiricem:KK39:

Maşaallah ne güzel:KK16:
Bizimde yazın öyle oluyor meyve sebze kv'nin bahçesinde yetişiyor bizde faydalanıyoruz:KK9:Kasım ayına kadar meyveler bitmiyor:KK9:

Canım ikizler burcunun özelliği:KK9:Mutfağa ve yeniliklere merakımız var:KK52:
Yapmaktan korktuğumuz birşey yok:KK53:
Al canım kayda :KK53:5 tamamlanmadığı sürece burdayım:KK42:

Erkekler de böyle mi acaba, kızımı da kendi gibi birine verirdim:KK9:
Oturma odası, mutfak bir kullanırlar:KK60:
5 i tamamlamasa da nevoş katılsa diyesim geldi:KK53::KK9:

Erkekler de böyle mi acaba, kızımı da kendi gibi birine verirdim:KK9:
Oturma odası, mutfak bir kullanırlar:KK60:
5 i tamamlamasa da nevoş katılsa diyesim geldi:KK53::KK9:

Benim Abim ikizler burcu oda çok meraklı mutfağa:KK9:Benim eşim Yay burcu oda çok güzel yemek yapıyor:KK53:Aklında bulunsun:KK60:
Nasip canım:KK9:

Maşaallah ne güzel:KK16:
Bizimde yazın öyle oluyor meyve sebze kv'nin bahçesinde yetişiyor bizde faydalanıyoruz:KK9:Kasım ayına kadar meyveler bitmiyor:KK9:

Burda meyve yok sadece mandalina var, İst.da kendi bahçemizde meyve dolu yazın orda doyuyorum meyveye:KK39:

Benim Abim ikizler burcu oda çok meraklı mutfağa:KK9:Benim eşim Yay burcu oda çok güzel yemek yapıyor:KK53:Aklında bulunsun:KK60:
Nasip canım:KK9:

Ben de yay burcuyum:21:Becerikliyim yani:KK53::KK9:
Dikiş merakım çoktur bir de, bu özelliği de rahmetli anneciğimden almışım:KK16:

Maşaallah canım biliyoruz:KK19:
Ben de meraklıyım ama çabuk sıkılıyorum :KK1:Maymun iştahlıyım galiba:KK9:
Çok büyük işler yapamam süsleme işlerini seviyorum:KK12:

:KK19::KK19:
Benim kızım da aynı, ne yapsam hemen atlıyor, anne ne olur süslemeyi ben yapayım diye:KK9:

X