Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
:KK9::KK9:
Nehaber canım:KK16: Niye ui oldu ki aus:26: Sitenin olmazsa olmazlarından, umarım hemen geri döner:KK5:

İyiyim canım.Sen nasılsın?:KK16:Bitti mi nescafe?:KK53:Şimdi de benim nescafe saatim:)

Aus hakkında bilgisi olan yazsa hiç fena olmaz.

evet ne zaman girsem üye yok ziyaretçi var :KK19::KK19:

napıyosunuzz :132::132:

Ziyaretçiler üye olup yarışmaya katılsa fena olmaz dimi.Bak bak nereye kadar.:KK1:

Sen napıyorsun canım.:KK16:Dolanıyoruz işte o sayfadan bu sayfaya:)

Son düzenleme:
Daha tarifler gelmemişmi :KK31: Yokmu şu hasta,biçare yeni ameliyat olan arkadaşınıza tavuk suyuna bir çorba yapacak arkadaş :KK52::KK52:
Tamam tamam,kızarmış tavukta olabilir :KK52::KK52:

bu ne :KK53::120::KK52::KK52:

o kız ne yapıyor öyle surata bak :KK60::KK60:

imzandkai kızı diyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:
Sen benim kıza laf etmeden önce kendi kızına bak..Ne o öyle üzerindekini şehvetli bir biçimde çıkartıp sanki bir anda çırılçıplak kalacakmış hissini vermiş..Nedir o tahrik edici durum öyle,hemde kırmızı elbise giyinmiş.Saçlarıda savuruyor ööyle,blendax şampuanındaki kadınlar gibi.. :63:
Katy perry o.Bizimkinin psikolojisi bozuldu bu aralar,zor günler yaşadı ablası idare ediver :KK9:

Sen benim kıza laf etmeden önce kendi kızına bak..Ne o öyle üzerindekini şehvetli bir biçimde çıkartıp sanki bir anda çırılçıplak kalacakmış hissini vermiş..Nedir o tahrik edici durum öyle,hemde kırmızı elbise giyinmiş.Saçlarıda savuruyor ööyle,blendax şampuanındaki kadınlar gibi.. :63:
Katy perry o.Bizimkinin psikolojisi bozuldu bu aralar,zor günler yaşadı ablası idare ediver :KK9:

aaa teesüf ederimm :KK23::KK23::KK23::KK4::KK4::KK4::KK1:

çok güzel benım resmim hem hıhhhhh :63::KK52:

bence de baya psikolojisi bozulmuş :KK60: sakızı ne biçim çiğniyor :KK52: göğüsler desen fora :KK51::KK51::KK51::KK9:

İyiyim canım.Sen nasılsın?:KK16:Bitti mi nescafe?:KK53:Şimdi de benim nescafe saatim:)

Aus hakkında bilgisi olan yazsa hiç fena olmaz.

Ziyaretçiler üye olup yarışmaya katılsa fena olmaz dimi.Bak bak nereye kadar.:KK1:

Sen napıyorsun canım.:KK16:Dolanıyoruz işte o sayfadan bu sayfaya:)

Ben de iyiyim canım, sağol:KK16: Nescafeden sonra bir posta da çay içtim:KK9:

Daha tarifler gelmemişmi :KK31: Yokmu şu hasta,biçare yeni ameliyat olan arkadaşınıza tavuk suyuna bir çorba yapacak arkadaş :KK52::KK52:
Tamam tamam,kızarmış tavukta olabilir :KK52::KK52:

Çok geçmiş olsun canım:KK16::KK16:

Yeni kategori tavuk yemekleri olmuş..
Nerdeyse katılım süresi bitecek ben yeni gördüm:KK1::KK1::KK1:
Merakla bekliyorum tarifleri:KK56::KK56::KK56:

X