kesin ödül var demi (ödül için katılıyorumda ) öhöm öhöm
Gelir tarifler daha vaktimiz çok
Afiyet olsun
Nehaber canımNiye ui oldu ki aus:26: Sitenin olmazsa olmazlarından, umarım hemen geri döner
evet ne zaman girsem üye yok ziyaretçi var
napıyosunuzz :132::132:
Daha tarifler gelmemişmiYokmu şu hasta,biçare yeni ameliyat olan arkadaşınıza tavuk suyuna bir çorba yapacak arkadaş
Tamam tamam,kızarmış tavukta olabilir
Çorba diyorum çorbaaa... Tavukk kızartmasıda olabilirbu ne:120:
o kız ne yapıyor öyle surata bak
Çorba diyorum çorbaaa... Tavukk kızartmasıda olabilir
Sen benim kıza laf etmeden önce kendi kızına bak..Ne o öyle üzerindekini şehvetli bir biçimde çıkartıp sanki bir anda çırılçıplak kalacakmış hissini vermiş..Nedir o tahrik edici durum öyle,hemde kırmızı elbise giyinmiş.Saçlarıda savuruyor ööyle,blendax şampuanındaki kadınlar gibi..imzandkai kızı diyorum
Sen benim kıza laf etmeden önce kendi kızına bak..Ne o öyle üzerindekini şehvetli bir biçimde çıkartıp sanki bir anda çırılçıplak kalacakmış hissini vermiş..Nedir o tahrik edici durum öyle,hemde kırmızı elbise giyinmiş.Saçlarıda savuruyor ööyle,blendax şampuanındaki kadınlar gibi..
Katy perry o.Bizimkinin psikolojisi bozuldu bu aralar,zor günler yaşadı ablası idare ediver
İyiyim canım.Sen nasılsın?Bitti mi nescafe? Şimdi de benim nescafe saatim:)
Aus hakkında bilgisi olan yazsa hiç fena olmaz.
Ziyaretçiler üye olup yarışmaya katılsa fena olmaz dimi.Bak bak nereye kadar.
Sen napıyorsun canım.Dolanıyoruz işte o sayfadan bu sayfaya:)
Daha tarifler gelmemişmiYokmu şu hasta,biçare yeni ameliyat olan arkadaşınıza tavuk suyuna bir çorba yapacak arkadaş
Tamam tamam,kızarmış tavukta olabilir
Selamlar
Yeni kategoriyi şimdi gördüm - kek tariflerine katılamamıştım belki bu sefer katılırım
Herkese şimdiden başarılar
Bekliyoruz tarifleriniziinsallah buna katılıcam ödül ne peki...
ne zaman bitiyor birde yarışma.. cvp veren yokmu ?
kesin ödül var demi (ödül için katılıyorumda ) öhöm öhöm
Sağol canımKatılacaklar bayağı çok gibi
Merhaba canım nasılsın
iyiyim çok şükür nevreste ablacım sen nasılsın
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim