Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Canım yapmak zor değil Tüm tavuğu kızartıp üstüne maytap yakarız kimse gözlerini alamaz

yani demi nevoş abla :))) ohhh birdee ayaklarına folyodan patik yaptık mıı görsel şölen vallahaaa

Canım bu yarışmaya bir defa katıldın mı bir daha bırakamıyorsunKatılmayı düşünürsen bekliyoruz

aa evet nevreste ablaya katılıyorum benim gibi işten başını kaşıyamayan biri bile bu yarışmanın tutkuu oldu sonum nolcak acaba

Gazel bize kek yapacak diye bekliyoruz burdaNeyse gelmişken bize Tavuk pişirirsin bizde seni affederiz

sorma nevom, haklısın söz vermiş tutmamış gibi oldum ama birçok aksilik çıktı..ben hastalandım oğlum hastalandı...arka arkaya yatılı misafirlerim geldi vs derken araya kaynadı gitti...
şu sıralarda sürekli ders çalışıyorum, tavuk menüsü çok güzel olmuş tam benlik ben tavuk hastasıyım, ama bu derslerden hiç fırsat bulamam ki

Canım çok geçmiş olsun:26:
Takılıyorum Gazel'cim Allah kolaylık versin sen derslerine çalışFırsatın olduğu bir kategoride bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…