- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Tavuğunu sabırsızlıkla bekliyorum
ağzında portakal ile ateş dansı yapan tavuğumu sizlerle paylaşacağımmmm az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuğunu sabırsızlıkla bekliyorum
ağzında portakal ile ateş dansı yapan tavuğumu sizlerle paylaşacağımmmm az kaldı
Ay çok heyecanlı
ablacım yaaa nerde ben dee o beceri ben tavuk pilav çorba yapmayı biliom
Allah iyiliğiniz versin
albunea napalım iddalı olmak lazım
Katılsammı diye düşünmekteyım:26:
Canım bu yarışmaya bir defa katıldın mı bir daha bırakamıyorsunKatılmayı düşünürsen bekliyoruz
valla öyle tavuk çok geniş bı kategori yapılabilecek çok çeşit var hafta sonu olabilir düşünüyorum
Canım yapmak zor değil Tüm tavuğu kızartıp üstüne maytap yakarız kimse gözlerini alamaz
Canım bu yarışmaya bir defa katıldın mı bir daha bırakamıyorsunKatılmayı düşünürsen bekliyoruz
oooo maşallah yarışma bitmiş yeni kategori açılmış bile , gazel ayakta uyu sen
yani demi nevoş abla :))) ohhh birdee ayaklarına folyodan patik yaptık mıı görsel şölen vallahaaa
aa evet nevreste ablaya katılıyorum benim gibi işten başını kaşıyamayan biri bile bu yarışmanın tutkuu oldu sonum nolcak acaba
Gazel bize kek yapacak diye bekliyoruz burdaNeyse gelmişken bize Tavuk pişirirsin bizde seni affederiz
sorma nevom, haklısın söz vermiş tutmamış gibi oldum ama birçok aksilik çıktı..ben hastalandım oğlum hastalandı...arka arkaya yatılı misafirlerim geldi vs derken araya kaynadı gitti...
şu sıralarda sürekli ders çalışıyorum, tavuk menüsü çok güzel olmuş tam benlik ben tavuk hastasıyım, ama bu derslerden hiç fırsat bulamam ki
Canım çok geçmiş olsun:26:
Takılıyorum Gazel'cim Allah kolaylık versin sen derslerine çalışFırsatın olduğu bir kategoride bekliyoruz
sağol canım nevom
benim ayarım belli olmaz bilirsin
katılıp katılmayacağım bir kaç saniyelik fikir değişikliğime bakar