Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Evet tencereler çok güzel ,genelde onları kullanıyorum:KK9:Düdüklü kullanmayı seviyordum çok işime yaradı daha çabuk pişiriyor.:KK1:

Tencereleri hiç güzel değil:KK60:

Bu yorum çok çelişkili olmuş nevoşum:KK60:

:KK60:Sen merak etme Vuslat biz onlari tekrar sponsor yapariz.Çok tencere eksiğimiz var nereye gidiyorlar öyle.:KK53:

Hadi o zaman hep bir ağızdan "cookplas buraya , cookplas buraya":KK9:

Çoktan gitmişler bile:KK9:
Nasıl yapacağız var mı planınız:KK60:

Gidene kal demeyiz.Donecekse senindir dönmeyecekse zaten hic senin olmamistir.:KK60:Ama Vuslat için döndüreceğiz mecbur.:KK9:Bu bir prestij meselesi artik.:KK53:Buradan cookplus bugün de dönmedi bizi kaale almiyor diye kotu reklam yapacagim.:KK52:

Gidene kal demeyiz.Donecekse senindir dönmeyecekse zaten hic senin olmamistir.:KK60:Ama Vuslat için döndüreceğiz mecbur.:KK9:Bu bir prestij meselesi artik.:KK53:Buradan cookplus bugün de dönmedi bizi kaale almiyor diye kotu reklam yapacagim.:KK52:
:KK60:Acaba bizi görüyorlar mı:44:pek sanmıyorum:KK60:
Ama konu açabilirsin:KK60:
Çenem ağrıdı, tamam ederiz:KK60::KK60:

Sitenin hediyeleride güzel inşaallah onlardan kazanırsın:KK19:

Ayy bana özel eylem çok sevindirik oldum:KK69:
:KK19::KK19:

Adra yapar bir plan:KK52:

Ben de iyiyim canım:KK16:
Adra cookplas yarın kapına dayanacak ver tencerelerimizi diye:KK60:

Plan yaptim kötü reklam.:KK53:Kapim acik takimin tamamini da getirsinler gelirken.:KK60:

Yapsın bakalım :KK52:
Evet benimkiler eskidi:18:Adra'nın tencereler yeni geri isteyebilirler:KK30::KK60:

Verilen mal geri alinmaz.:KK53:Sponsor olsunlar bize.Bizden daha iyisini mi bulacakları.:KK19:O kadar yemek blogu gezdim bizden daha detayli anlatani yok.:KK14:

Plan yaptim kötü reklam.:KK53:Kapim acik takimin tamamini da getirsinler gelirken.:KK60:

Verilen mal geri alinmaz.:KK53:Sponsor olsunlar bize.Bizden daha iyisini mi bulacakları.:KK19:O kadar yemek blogu gezdim bizden daha detayli anlatani yok.:KK14:

:KK60::KK60:
Haklısın bizden iyi reklam yapan ve detaylı yemek anlatan neresi var:63::KK60:
Hemde böyle popüler bir site:21::KK52:

Onlar da güzel tabi canım, hem de şuan çok ihtiyacım olup alamadığım ürünler:KK28:
Ama hiç ümidim yok artık, boşa kürek sallıyorum:KK9:

Görüyor olabilirler.:KK53:Konuyu bir derdim vara mi acayim napayim.:KK60:

Aaaa olmaz yenilenecek durumda değiller:KK30::KK60:
Demek ki daha yeniler:KK53::KK9:

Kelimesi kelimesine aynen katılıyorum:13:

X