• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Evet tencereler çok güzel ,genelde onları kullanıyorum:9:Düdüklü kullanmayı seviyordum çok işime yaradı daha çabuk pişiriyor.:1:

Tencereleri hiç güzel değil:60:

Bu yorum çok çelişkili olmuş nevoşum:60:

:60:Sen merak etme Vuslat biz onlari tekrar sponsor yapariz.Çok tencere eksiğimiz var nereye gidiyorlar öyle.:27:

Hadi o zaman hep bir ağızdan "cookplas buraya , cookplas buraya":9:

Çoktan gitmişler bile:9:
Nasıl yapacağız var mı planınız:60:

Gidene kal demeyiz.Donecekse senindir dönmeyecekse zaten hic senin olmamistir.:60:Ama Vuslat için döndüreceğiz mecbur.:9:Bu bir prestij meselesi artik.:27:Buradan cookplus bugün de dönmedi bizi kaale almiyor diye kotu reklam yapacagim.:52:

Gidene kal demeyiz.Donecekse senindir dönmeyecekse zaten hic senin olmamistir.:60:Ama Vuslat için döndüreceğiz mecbur.:9:Bu bir prestij meselesi artik.:27:Buradan cookplus bugün de dönmedi bizi kaale almiyor diye kotu reklam yapacagim.:52:
:60:Acaba bizi görüyorlar mı:44:Pek sanmıyorum:60:
Ama konu açabilirsin:60:
Çenem ağrıdı, tamam ederiz:60::60:

Sitenin hediyeleride güzel inşaallah onlardan kazanırsın:29:

Adra yapar bir plan:52:

Ben de iyiyim canım:16:
Adra cookplas yarın kapına dayanacak ver tencerelerimizi diye:60:

Plan yaptim kötü reklam.:27:Kapim acik takimin tamamini da getirsinler gelirken.:60:

Yapsın bakalım :52:
Evet benimkiler eskidi:18:Adra'nın tencereler yeni geri isteyebilirler:30::60:

Verilen mal geri alinmaz.:27:Sponsor olsunlar bize.Bizden daha iyisini mi bulacakları.:19:O kadar yemek blogu gezdim bizden daha detayli anlatani yok.:ssz:

Plan yaptim kötü reklam.:27:Kapim acik takimin tamamini da getirsinler gelirken.:60:

Verilen mal geri alinmaz.:27:Sponsor olsunlar bize.Bizden daha iyisini mi bulacakları.:19:O kadar yemek blogu gezdim bizden daha detayli anlatani yok.:ssz:

:60::60:
Haklısın bizden iyi reklam yapan ve detaylı yemek anlatan neresi var:63::60:
Hemde böyle popüler bir site:21::52:

Aaaa olmaz yenilenecek durumda değiller:30::60:
Demek ki daha yeniler:27::9:

Kelimesi kelimesine aynen katılıyorum:13:

Back