- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Sen de iyi vermissin.Aaaaa kutlamadan motive olamam ben.Arada kacamaklarim da oldu benim:)Tebrik ediyorumAma olmadı şimdiBen de 2-2.5 kg verdim ama kutlama yapmadım haberin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de iyi vermissin.Aaaaa kutlamadan motive olamam ben.Arada kacamaklarim da oldu benim:)Tebrik ediyorumAma olmadı şimdiBen de 2-2.5 kg verdim ama kutlama yapmadım haberin olsun
Sen de iyi vermissin.Aaaaa kutlamadan motive olamam ben.Arada kacamaklarim da oldu benim:)
İyi maşaallahTamam birlikte kilo veriyoruz bırakmak yokArada kaçamak yapabilirsin tamamAma ben daha fazla veririm o zaman
Tamam birakmayalim.Sen azimlisin maşallah.Benim ruh halime gore değişiyor yeme içme durumu:)Olsun sen ver ben pesindeyim.
Cookplus'a küselim o zaman.:78:Yok canım anlaşma bitti
Cookplus'a küselim o zaman.:78:
Ben bir şey kapamadım cookplasdan içime oturdu
Tamam küselim
Nevoşum çok üzüldün sen, tamam tencerenin birini bana yolla
Tamam canım yollayayım adresi ver
Ama sen ne yapacaksın benim eski tencereleri yenileri,daha güzelleri senin olsun
Ben geldim
Tamam küselim
Hoşgeldin canim.
Evet küstük.Tekrar sponsor olana kadar cekistirecegiz onlari.
Evet tencereler çok güzel ,genelde onları kullanıyorumDüdüklü kullanmayı seviyordum çok işime yaradı daha çabuk pişiriyor.
Yok seninkiler daha güzel öyle ballı anlatmıştın ki tencereleri başka tencere kesmez beni
Hoşgeldin canim.
Evet küstük.Tekrar sponsor olana kadar cekistirecegiz onlari.
Sen merak etme Vuslat biz onlari tekrar sponsor yapariz.Çok tencere eksiğimiz var nereye gidiyorlar öyle.Az kenara kayın önce ben küsecem ilk benim hakkım