Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Ben iyiyim canım:KK54: Tarifi yapmak için alış veriş yaptın değil mi:KK23:
yooo :KK52::KK52:
Neler aldın:KK23::KK12:
Ben iyiyim:KK34:

Evet Eylül:KK52:
Bilmiyorum canım ben resim eklerken büyüklük dışında hiç sorun yaşamıyorum:44:

evet ben yapıcam az kaldı :KK9::KK9:

**

Yaa sarı bir ceket aldım siyah platform ayakkabı ve toz pembe bol (nerdeyse etek gibi ) pantolon aldım düğün için :KK8:

ama evde giyince ceket uzun olduğu için altına bol pantolon gitmedi hiç olmadı yani normal kumaş pantolon giydim siyah o daha hoş durdu :KK55: nasıl kombinlesem kızlarrrr sitahla sarının uyumu çok hoş oldu içine siyah taşlı bir bluz giydim , siyah kumaş pantolon mu alayım o pembeyi değiştirip :26::26:

**

Yaa sarı bir ceket aldım siyah platform ayakkabı ve toz pembe bol (nerdeyse etek gibi ) pantolon aldım düğün için :KK8:

ama evde giyince ceket uzun olduğu için altına bol pantolon gitmedi hiç olmadı yani normal kumaş pantolon giydim siyah o daha hoş durdu :KK55: nasıl kombinlesem kızlarrrr sitahla sarının uyumu çok hoş oldu içine siyah taşlı bir bluz giydim , siyah kumaş pantolon mu alayım o pembeyi değiştirip :26::26:

Güle güle kullan canım:KK34:
Sarı ile siyah kombini çok iyi olur canım:26:

Neler aldın:KK23::KK12:
Ben iyiyim:KK34:

Evet Eylül:KK52:
Bilmiyorum canım ben resim eklerken büyüklük dışında hiç sorun yaşamıyorum:44:

Benim de küçültme dışında bir sorunum olmuyor hiç, sitenin desteklemediği formatta olabilir belki resimleri:26:
Bmp, psd, eps formatları var bir kaç tane daha vardı hatırlamadığım onlardan olabilir mi acaba:44:

Güle güle kullan canım:KK34:
Sarı ile siyah kombini çok iyi olur canım:26:

sağol canım :KK12::KK12:

cekete bayıldım rengi modeli falan çok güzel ama hepsini giyince çok resmi oldum gibi ağır şık oldum da düğüne olur mu gider mi bilmiyorum :26: bayada dolaştık anca bunları alabildim :KK8::KK8:

**

Bence de pantolonu değiştirip siyah al canım, daha uyumlu olur:KK34:

Benim de küçültme dışında bir sorunum olmuyor hiç, sitenin desteklemediği formatta olabilir belki resimleri:26:
Bmp, psd, eps formatları var bir kaç tane daha vardı hatırlamadığım onlardan olabilir mi acaba:44:
Olabilir canım:44:
sağol canım :KK12::KK12:

cekete bayıldım rengi modeli falan çok güzel ama hepsini giyince çok resmi oldum gibi ağır şık oldum da düğüne olur mu gider mi bilmiyorum :26: bayada dolaştık anca bunları alabildim :KK8::KK8:

Canım çanta ve ayakkabı ile kombinlersen iyi olur:44:

X