En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
He seviyorum kizlari da Azerbaycanlilarin Türkçesi sesleri cok hosuma gidir, ondan katildim aralarina
Gozunden de bisiy kacmiyor canimm
Ben has Ankaralıyım. Sen nerelisin?
Ooooo Azerice'yi kapmışsınBen de seviyorumBenden kaçmaz
Benim aslım Malatyalıama gezintiyim.Ömrüm farklı şehirlerde geçti

Ooooo Azerice'yi kapmışsınBen de seviyorumBenden kaçmaz
Benim aslım Malatyalıama gezintiyim.Ömrüm farklı şehirlerde geçti
Onlara da arada yapiyorum hoslarina gidiyor. arada anlamadigim oluyor judy ceviriyor:)
2 konu var hangisinde gordun acep:)

Ama icine girip cikamiyorum dertlerini sahipleniyorum uzuluyorum dert ediyorum o sikinti. Daha cok okuyup gecme taraftariyim.
Onu bende yapıyorumNe yapalım yapacak birşey yok

Neyse yalniz degilim en azindan.

Seyi merak ediyorum sizler de biz gibi normal uye miydiniz Nevoş?
Ben hala sizin gibi normal üyeyimSadece aldığım görevlerim ve sorumluluklarım var

Ben hala sizin gibi normal üyeyimSadece aldığım görevlerim ve sorumluluklarım var
Yokk canimm bak Yonetici Editor yaziyor sende. bir de pro uye var o ucretli sanirim. Bir de dun onur uyelerine denk geldim.

Yokk canimm bak Yonetici Editor yaziyor sende. bir de pro uye var o ucretli sanirim. Bir de dun onur uyelerine denk geldim.
Ben de pro üyeyim aslında ama Editör olunca görünmüyor
Canım ben gönüllü EditörümTabi ben gönüllü olmam yeterli değil.Bunu Kazen ve Mune uygun buldular ve 5.5 yıldır forumda editörlük yapıyorum.Bu bölüm dışında başka bölümlerdede editörüm ama ben en çok burayı seviyorum.Yarışma benim için çok kıymetliYani sahipleniyorum diyeyimBen de guru üyeyim

He bazan da kıyak yapip proluk verdigi oldu sanirim gecen yarismadan biliyorum:)
Aslında yarışmada önceden çoğunlukla pro üyelik veriliyorduSonra kısıtlamalar oldu.Şimdi ara ara sürprizler oluyor:)
Özellikle Ramazan ayında sürprizler mutlaka oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…