Trend konulara da takiliyorum evet. Aldatmak sayilmaz canimm. Bu arada sen nerelisin nerde yasiyorsun?
Ooooo Azerice'yi kapmışsınHe seviyorum kizlari da Azerbaycanlilarin Türkçesi sesleri cok hosuma gidir, ondan katildim aralarina
Gozunden de bisiy kacmiyor canimm
Ben has Ankaralıyım. Sen nerelisin?
Aldatmak yok canımTrend konulara da takiliyorum evet. Aldatmak sayilmaz canimm. Bu arada sen nerelisin nerde yasiyorsun?
Onlara da arada yapiyorum hoslarina gidiyor.Ooooo Azerice'yi kapmışsınBen de seviyorum Benden kaçmaz
Benim aslım Malatyalıama gezintiyim.Ömrüm farklı şehirlerde geçti
Sakaryalıyım ve Sakarya’da yaşıyorum canımTrend konulara da takiliyorum evet. Aldatmak sayilmaz canimm. Bu arada sen nerelisin nerde yasiyorsun?
Bilmem birinde gördüm ve seni azeri zannettimOnlara da arada yapiyorum hoslarina gidiyor.arada anlamadigim oluyor judy ceviriyor:)
2 konu var hangisinde gordun acep:)
Ama icine girip cikamiyorum dertlerini sahipleniyorum uzuluyorum dert ediyorum o sikinti. Daha cok okuyup gecme taraftariyim.Aldatmak yok canımHepimiz her zaman her yerdeyiz
En kolay ne yapabilirim oyuncakYaparsın canım hiç zor değil
Videolara bakarsan işin daha kolay olur:)
Onu bende yapıyorumAma icine girip cikamiyorum dertlerini sahipleniyorum uzuluyorum dert ediyorum o sikinti. Daha cok okuyup gecme taraftariyim.
Biz@Makyajkolik13
@Elalis
@evlaefe
retro_hippo
Bunlar hala katılmaya devam ediyor.Hatta 3 tane hamişimiz var.Rahat olsalar onlarda sürekli katılır.
Neyse yalniz degilim en azindan.Onu bende yapıyorumNe yapalım yapacak birşey yok
Google amugurumi görsellerie bak canım fikir olurEn kolay ne yapabilirim oyuncak
Ben hala sizin gibi normal üyeyimNeyse yalniz degilim en azindan.
Seyi merak ediyorum sizler de biz gibi normal uye miydiniz Nevoş?
Değil mi Hippo'm
Yokk canimm bak Yonetici Editor yaziyor sende. bir de pro uye var o ucretli sanirim. Bir de dun onur uyelerine denk geldim.Ben hala sizin gibi normal üyeyimSadece aldığım görevlerim ve sorumluluklarım var
Tamam canım, Sağol.
He bazan da kıyak yapip proluk verdigi oldu sanirim gecen yarismadan biliyorum:)Ben hala sizin gibi normal üyeyimSadece aldığım görevlerim ve sorumluluklarım var
Ben de pro üyeyim aslında ama Editör olunca görünmüyorYokk canimm bak Yonetici Editor yaziyor sende. bir de pro uye var o ucretli sanirim. Bir de dun onur uyelerine denk geldim.
Aslında yarışmada önceden çoğunlukla pro üyelik veriliyorduHe bazan da kıyak yapip proluk verdigi oldu sanirim gecen yarismadan biliyorum:)
Ben ilk örümcek adam yapmıştımTamam canım, Sağol.
Aklımda fikir olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?