• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
İkinizde hemşomsunuz:deli:Aslen Malatya ama Antepli sayılırım:KK53:
Nereye gidiyorsun:KK66:Yine yüzme havuzunun salona mı gidiyorsun:KK66:

Yok canım normal spor salonu haftada bir pilates yapıyoruz kendine iyi bak güzel yuryüre insan:KK200:

Hayırlısı olsun canim , insallah gonlune gore verir Rabbim... denizcilikte guzel super parasi varda iste evlilik olayi zor oluyor... esimle benim lise arkadaşımız 1. Kaptan dunyanin parasini kazaniyor gormedigi ulke kalmiyor ....biz agzimiz acik resimlere bakiyoruz...ama oda es cocuk istiyor hayatinda...
Aslin eslerinide goturebiliyorlarmis yanlarinda....

Operim canim sagolasin...oyle valla biz aile gibiydik derdimizi mutlulugumuzu hep bilirdik...
Aaa saraycamda mi orada ugrarim insallah cok opuyorum ablam :KK200::KK200::KK15::KK15:

Aynen canım bütün işlerin avantajı dezavantajı var
Öbürü de mimarlıkta
Hayırlısı artik
kendine iyi bak canim kardesim:KK200::KK200:

Yok canım normal spor salonu haftada bir pilates yapıyoruz kendine iyi bak güzel yuryüre insan:KK200:

Öbürü de mimarlıkta
Hayırlısı artik
Sağol canım sende kendine iyi bak ugrarim artik 10. Takima ;))
Plates super valla ben kışın gitmistim platese ama o hareketleri yaparken midem yanmaya basliyordu hani iyice sıkıyorsun vucudu... hoca bazi hareketleri sen yapma miden cok hassaa demekki demisti...

Öbürü de mimarlıkta
Hayırlısı artik
Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim:KK200:

Back