- 22 Temmuz 2017
- 44.476
- 131.967
- 598
leylmira gelmeden seç tarifini kuzumm bu defa o yerle bir edebilir ortalığıAaa açıkta kalıcam daha bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leylmira gelmeden seç tarifini kuzumm bu defa o yerle bir edebilir ortalığıAaa açıkta kalıcam daha bulamadım
İkinizde hemşomsunuzAslen Malatya ama Antepli sayılırım
Nereye gidiyorsunYine yüzme havuzunun salona mı gidiyorsun
Hayırlısı olsun canim , insallah gonlune gore verir Rabbim... denizcilikte guzel super parasi varda iste evlilik olayi zor oluyor... esimle benim lise arkadaşımız 1. Kaptan dunyanin parasini kazaniyor gormedigi ulke kalmiyor ....biz agzimiz acik resimlere bakiyoruz...ama oda es cocuk istiyor hayatinda...
Aslin eslerinide goturebiliyorlarmis yanlarinda....
Operim canim sagolasin...oyle valla biz aile gibiydik derdimizi mutlulugumuzu hep bilirdik...
Aaa saraycamda mi orada ugrarim insallah cok opuyorum ablam
Yenisini yap hemşehrimHahaha tahmin ettim ya benim çökertmeyi direk buraya ekleyemiyor muyuz nevoş ablam
Bayramda ve sonrasında oradayım canımAaa insallah ayni gunlere denk gelirsek bi kahve iceriz canim )
Yenisini yap hemşehrim
Estağfurullah canım her zaman beklerizNevreste canım sayfanı meşgul ettik kusura bakma hayırlı akşamlar
Sağol canım sende kendine iyi bak ugrarim artik 10. Takima )Yok canım normal spor salonu haftada bir pilates yapıyoruz kendine iyi bak güzel yuryüre insan
Aynen canım bütün işlerin avantajı dezavantajı var
Öbürü de mimarlıkta
Hayırlısı artik
kendine iyi bak canim kardesim
Yenisini yap kabul ederizHahaha tahmin ettim ya benim çökertmeyi direk buraya ekleyemiyor muyuz nevoş ablam
Allah razı olsun.Çok teşekkür ederimYok canım normal spor salonu haftada bir pilates yapıyoruz kendine iyi bak güzel yuryüre insan
Aynen canım bütün işlerin avantajı dezavantajı var
Öbürü de mimarlıkta
Hayırlısı artik
kendine iyi bak canim kardesim
Yenisini yap kabul ederiz
Biz tarih henuz net degil eger ayni tarihlerde olursa cok isterim bi kahve içmek sohbet etmek hemsomlaBayramda ve sonrasında oradayım canım
İnşaallah canım
Bana özelden tekrar yazar mısın kimseye vermeyelimTamam kabul bu sıcakta iyi gider yoğurtlu yoğurtlu
İnşaallah canımBiz tarih henuz net degil eger ayni tarihlerde olursa cok isterim bi kahve içmek sohbet etmek hemsomla
Bu kadar uğramamak yapmazdıleylmira ya tarif kalmadı
Bugün Pazar belki işi vardırBu kadar uğramamak yapmazdı
Benim gibi İstanbul’a diye niyet edip, Bolu’ya mı gitti acepBugün Pazar belki işi vardır