- 8 Haziran 2013
- 56.985
- 151.365
- 898
Tarifler kapılıyor geç kalmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifler kapılıyor geç kalmayın
Sona kalmadan, ayırdım diyorsunBu sefer tarifimi kimseye vermem ona göre
Poğaçalarda ayırmıştım.Sormadan yapılmıştı.Birşey yapamadım.Ama bu sefer vermemSona kalmadan, ayırdım diyorsun
Ama sormadan yapmak yasaktı poğaçalar kategorisinde, hangi tarifti yapacağın?Poğaçalarda ayırmıştım.Sormadan yapılmıştı.Birşey yapamadım.Ama bu sefer vermem
Teşekkür ederiz canımHayırlı olsun nevoşum
Eklememişti ve kimse yapmamıştı o yüzden sorun olmadı canımEklemesini uygun buldum:)Ama sormadan yapmak yasaktı poğaçalar kategorisinde, hangi tarifti yapacağın?
Kıyamam fedakar nevoşumEklememişti ve kimse yapmamıştı o yüzden sorun olmadı canımEklemesini uygun buldum:)
Kıyamam fedakar nevoşum
O sıvadı kollarınıyasminsay sıva kolları kuzum
Hadi yapinda tarifleri alayim burasi sayesinde yemek cesitlerimi cogalttim.... ) puf puf poğaça yapmayi ogrendim sizler sayesinde once yaptigim poğaçalar tas gibi olurdu at kır kafayi
Heyecanla bekliyorum tarifleri
HoşgeldinAyy ozlemis im Hemşom nasılsın canim
Hemşom bize bir tarif yapsanaHadi yapinda tarifleri alayim burasi sayesinde yemek cesitlerimi cogalttim.... ) puf puf poğaça yapmayi ogrendim sizler sayesinde once yaptigim poğaçalar tas gibi olurdu at kır kafayi
Heyecanla bekliyorum tarifleri
Iyiyim canim ablam , sen nasılsin ? Nasil gidiyor diyet spor ?Adaaaa merhaba canım nasılsın
Hoşgeldin
İyiyim hemşom sen nasılsın
Ahhh hemsom hic becerekli degilim inan mutfak kültürümü nette baka baka gelistiriyorum.... hicc anamin kızı degilimHemşom bize bir tarif yapsana