• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ahhh hemsom hic becerekli degilim inan mutfak kültürümü nette baka baka gelistiriyorum.... hicc anamin kızı degilim:confused:
Benim yüzümden esim bile malatya yemeklerine hasret:olamaz:
Olsun canım zamanla ilerletirsin:KK19:Yemek yarışmalarını takipte kal o zaman:kk77:Çok faydası oluyor:KK45:
Bizim yemekler uğraştırıcı canım:olamaz:

Iyiyim canim ablam , sen nasılsin ? Nasil gidiyor diyet spor ?

İyiyim canım hamdolsun senide çok özledim hangi takımda sin
Men 10.takima geçtim
Spor salonuna yazildim tekrar bismillah dedim
Arada gel canım ziyaret ime 10.takima güzel kızın nasil:anne::KK200::KK200:

Olsun canım zamanla ilerletirsin:KK19:Yemek yarışmalarını takipte kal o zaman:kk77:Çok faydası oluyor:KK45:
Bizim yemekler uğraştırıcı canım:olamaz:
Hep bakiyorum canim , tek tek favorilere ekliyorum ;)))
Evet yaaa bizim yemekler bulgur agirlikli yorucu ;)

Men 10.takima geçtim
Ne güzel yapmışsın spora yazılarak:KK19:

Hep bakiyorum canim , tek tek favorilere ekliyorum :KK66:))
Evet yaaa bizim yemekler bulgur agirlikli yorucu :KK66:
Ahhh o yemekler başımızın belası:olamaz:20 gündür annemlerdeyim.Tartıda uçuşa geçtim:silah:Çoğunluk bulgur yemekleri hep şişiriyor.Güzel oluyor ama kilo ve ödem yapıyor:deli:

Men 10.takima geçtim
Bende 13. Takimdayim canim ...bende cok özledim valla :KK200::KK200:ugrarim moninin takimindasin.... bu aralar pek diyetle alakam kalmadi yaz geldi ada dondurma canavari oldu :KK70:ama guzel spor yapiyorum....bende seni beklerim canim:KK15:
Kizim cok şükür iyi krese gidiyor hala bu hafta sonu alacam azcikta evde dinlensin....
Senin ogluslarin nasil unv tatile geldi demi ;))

Hepimize mavi boncuk hepimiz hemso:KK53::KK45:

İyiyim canım antebin sıcağını avantaja çevirip salona yazildim çok şükür canimsi:KK19::KK36:

Aynen canım:KK36::KK36::KK36:
İkinizde hemşomsunuz:deli:Aslen Malatya ama Antepli sayılırım:KK53:
Nereye gidiyorsun;)Yine yüzme havuzunun salona mı gidiyorsun;)

:KK60::KK60:
Hani senin tarif ne zaman bildireceksin:KK19:
Valla tavuğa yatılı giderim, o kadar severim. Ama daha tarif bakamadım bile. Günlerdir sokaklardayız moral çayı, moral yemeği, moral tatlısı :deli:
Külkedisine dönüşüp evde yemek yapmaya başlayınca bakıcam :halay:

Bende 13. Takimdayim canim ...bende cok özledim valla :KK200::KK200:ugrarim moninin takimindasin.... bu aralar pek diyetle alakam kalmadi yaz geldi ada dondurma canavari oldu :KK70:ama guzel spor yapiyorum....bende seni beklerim canim:KK15:
Kizim cok şükür iyi krese gidiyor hala bu hafta sonu alacam azcikta evde dinlensin....
Senin ogluslarin nasil unv tatile geldi demi :KK66:)

Uğrarım canım arada insallah:KK200:
Oğlum bu yıl tekrar girdi bakalım istediği olmazssa denizcilik fakültesi ne devam edecek
Prenses i öperim canımsın ya
Eski dostlar in halı bir başka
Sarayca mor vampir vero var birlikte ordayız
Kuzum:KK200:

Valla tavuğa yatılı giderim, o kadar severim. Ama daha tarif bakamadım bile. Günlerdir sokaklardayız moral çayı, moral yemeği, moral tatlısı :deli:
Külkedisine dönüşüp evde yemek yapmaya başlayınca bakıcam :halay:
Sınav sonrası stresi geçsin diye yine turlarsınız:halay:Tamam canım ne zaman uygun olursan bildir:kk77::KK19:

Uğrarım canım arada insallah:KK200:
Oğlum bu yıl tekrar girdi bakalım istediği olmazssa denizcilik fakültesi ne devam edecek
Prenses i öperim canımsın ya
Eski dostlar in halı bir başka
Sarayca mor vampir vero var birlikte ordayız
Kuzum:KK200:
Hayırlısı olsun canim , insallah gonlune gore verir Rabbim... denizcilikte guzel super parasi varda iste evlilik olayi zor oluyor... esimle benim lise arkadaşımız 1. Kaptan dunyanin parasini kazaniyor gormedigi ulke kalmiyor ....biz agzimiz acik resimlere bakiyoruz...ama oda es cocuk istiyor hayatinda...
Aslinda eslerinide goturebiliyorlarmis yanlarinda....

Operim canim sagolasin...oyle valla biz aile gibiydik derdimizi mutlulugumuzu hep bilirdik...
Aaa saraycamda mi orada ugrarim insallah cok opuyorum ablam :KK200::KK200::KK15::KK15:

Back