CanımsınSeni görünce daha iyi oldum canım malum diyet tavuk önemli bı bakayım dedim görünce eski bı dostta kavuşmuş gibi oldum
Olsun canım zamanla ilerletirsinAhhh hemsom hic becerekli degilim inan mutfak kültürümü nette baka baka gelistiriyorum.... hicc anamin kızı degilim
Benim yüzümden esim bile malatya yemeklerine hasret
Benim icinde oyle ablamSeni görünce daha iyi oldum canım malum diyet tavuk önemli bı bakayım dedim görünce eski bı dostta kavuşmuş gibi oldum
Iyiyim canim ablam , sen nasılsin ? Nasil gidiyor diyet spor ?
Hep bakiyorum canim , tek tek favorilere ekliyorumOlsun canım zamanla ilerletirsinYemek yarışmalarını takipte kal o zaman Çok faydası oluyor
Bizim yemekler uğraştırıcı canım
En geç Çarşamba’ya eklerim tarifi kuzumm, sen bildirdin mi tarifini?
Ne güzel yapmışsın spora yazılarakİyiyim canım hamdolsun senide çok özledim hangi takımda sin
Men 10.takima geçtim
Spor salonuna yazildim tekrar bismillah dedim
Arada gel canım ziyaret ime 10.takima güzel kızın nasil
Ahhh o yemekler başımızın belasıHep bakiyorum canim , tek tek favorilere ekliyorum))
Evet yaaa bizim yemekler bulgur agirlikli yorucu
Bende 13. Takimdayim canim ...bende cok özledim vallaİyiyim canım hamdolsun senide çok özledim hangi takımda sin
Men 10.takima geçtim
Spor salonuna yazildim tekrar bismillah dedim
Arada gel canım ziyaret ime 10.takima güzel kızın nasil
Hemşom bize bir tarif yapsana
CanımsınDiyet nasıl gidiyor
Aynen diyette tavuk çok önemli
Ne güzel yapmışsın spora yazılarak
Bende agustosta gitmeyi planliyorumAhhh o yemekler başımızın belası20 gündür annemlerdeyim.Tartıda uçuşa geçtim Çoğunluk bulgur yemekleri hep şişiriyor.Güzel oluyor ama kilo ve ödem yapıyor
İkinizde hemşomsunuzHepimize mavi boncuk hepimiz hemso
İyiyim canım antebin sıcağını avantaja çevirip salona yazildim çok şükür canimsi
Aynen canım
Ağustos'ta eşimle yine gideceğimBende agustosta gitmeyi planliyorumkesin ayni seyleri bende yasiyacam
Valla tavuğa yatılı giderim, o kadar severim. Ama daha tarif bakamadım bile. Günlerdir sokaklardayız moral çayı, moral yemeği, moral tatlısı
Hani senin tarif ne zaman bildireceksin
Bende 13. Takimdayim canim ...bende cok özledim vallaugrarim moninin takimindasin.... bu aralar pek diyetle alakam kalmadi yaz geldi ada dondurma canavari oldu ama guzel spor yapiyorum....bende seni beklerim canim
Kizim cok şükür iyi krese gidiyor hala bu hafta sonu alacam azcikta evde dinlensin....
Senin ogluslarin nasil unv tatile geldi demi)
Aaa açıkta kalıcam daha bulamadımEn geç Çarşamba’ya eklerim tarifi kuzumm, sen bildirdin mi tarifini?
Sınav sonrası stresi geçsin diye yine turlarsınızValla tavuğa yatılı giderim, o kadar severim. Ama daha tarif bakamadım bile. Günlerdir sokaklardayız moral çayı, moral yemeği, moral tatlısı
Külkedisine dönüşüp evde yemek yapmaya başlayınca bakıcam
Daha bir sürü tarif varAaa açıkta kalıcam daha bulamadım
Hayırlısı olsun canim , insallah gonlune gore verir Rabbim... denizcilikte guzel super parasi varda iste evlilik olayi zor oluyor... esimle benim lise arkadaşımız 1. Kaptan dunyanin parasini kazaniyor gormedigi ulke kalmiyor ....biz agzimiz acik resimlere bakiyoruz...ama oda es cocuk istiyor hayatinda...Uğrarım canım arada insallah
Oğlum bu yıl tekrar girdi bakalım istediği olmazssa denizcilik fakültesi ne devam edecek
Prenses i öperim canımsın ya
Eski dostlar in halı bir başka
Sarayca mor vampir vero var birlikte ordayız
Kuzum
Aaa insallah ayni gunlere denk gelirsek bi kahve iceriz canimAğustos'ta eşimle yine gideceğimNeyse dönüşte toparlamamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?