En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Kız cano aşağıda bi sen gözüküyosun gariban gariban
Şu yarışmaya katılda bi pro ol bari
Belki nevos araya girer bana da proluk duser. 1.ye oy verene de bisiy verirler dedim ama nevos onlar kazandan dusmus dedi. :)) napalim bizim alnimiz ak her seyimiz ortada ahahha

Nerdeyse dünyayı yiyorum desem
Kilo vermek isteyenlerin en sevmediği cümleyi kullanıcam durum cidden öyle , yiyorum yiyorum almıyorum metabolizmam hızlı
Git gözümüz görmesin seni
Ayyyy ne güzel ya

Bütün kategorilere katılacaksın ve yarışmaya katılan tüm tarifleri deneyeceksin
Aslında zayıf olmasa profil resmi takı, üyesi bayankuş, önce kilo aldıralım sonra takımama çok uygun 7.takımın sembolü baykuş

Nerdeyse dünyayı yiyorum desem
Kilo vermek isteyenlerin en sevmediği cümleyi kullanıcam durum cidden öyle , yiyorum yiyorum almıyorum metabolizmam hızlı
Yass yass biz de bi zamanlar oyleydik tatlim :))

Belki nevos araya girer bana da proluk duser. 1.ye oy verene de bisiy verirler dedim ama nevos onlar kazandan dusmus dedi. :)) napalim bizim alnimiz ak her seyimiz ortada ahahha
Armut piş ağzıma düş olmaz öyle
Bak biz tavuğa makyaj yaptık gene olmadı. Ben o tavuğa rimeli sürerken neler çektim biliyomusun

Aslında zayıf olmasa profil resmi takı, üyesi bayankuş, önce kilo aldıralım sonra takımama çok uygun 7.takımın sembolü baykuş
Ayy evet hiç dikkat etmemiştim tam sizim takıma uygunum benide alın aranıza sizi biraz sinir edeyim

Armut piş ağzıma düş olmaz öyle
Bak biz tavuğa makyaj yaptık gene olmadı. Ben o tavuğa rimeli sürerken neler çektim biliyomusun
Olur mu ne kadar emek veriyorum inkar etme :)) he ya makyajli dediler ya Allah emi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…