- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yok kız 5 oy var arada.. beraberlik olmaz son dakka bence..Bu nasıl bir oylama çok çekişmeliBen de katılmışım unuttum vallahiKendi oyuma bakmıyorumAma 44 ü bekliyorum.Hadi ama 3 oy kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız 5 oy var arada.. beraberlik olmaz son dakka bence..Bu nasıl bir oylama çok çekişmeliBen de katılmışım unuttum vallahiKendi oyuma bakmıyorumAma 44 ü bekliyorum.Hadi ama 3 oy kaldı
Bence böyle devam edecekSon 11 saat sonra 29 Temmuz oluyor12de önde olanı 1. sayarızBu nasıl oylamadır
Fark bir açılıp, bir kapanıyor
Aklımdan geçeni telepati yoluyla mı anlıyorsunBu nasıl bir oylama çok çekişmeliBen de katılmışım unuttum vallahiKendi oyuma bakmıyorumAma 44 ü bekliyorum.Hadi ama 3 oy kaldı
Bana da öyle geliyorYok kız 5 oy var arada.. beraberlik olmaz son dakka bence..
Kafalar bir canımAklımdan geçeni telepati yoluyla mı anlıyorsun
Kafalar bir canım
Makyajlı mı.. kabak kız onlar :))
Öne geçince hemen çamurMakyajlı mı.. kabak kız onlar :))
Ayy nevroş yeni kategori kebaplar mı olsa :)) meraktan çatladım.. ne kategori olsa da ne yemek yapsam diye..Öne geçince hemen çamur
Bitir artık şu oylamayı lütfennBence böyle devam edecekSon 11 saat sonra 29 Temmuz oluyor12de önde olanı 1. sayarız
Henüz belli değil canım:)Ayy nevroş yeni kategori kebaplar mı olsa :)) meraktan çatladım.. ne kategori olsa da ne yemek yapsam diye..
Süre dolmadı canım:)Bitir artık şu oylamayı lütfenn
Sen de mi bilmiyorsun doğru söle...Henüz belli değil canım:)
Makyajlı mı.. kabak kız onlar :))
Henüz karar vermedik.Ortak karar veriliyor:)Sen de mi bilmiyorsun doğru söle...
Ayın 1 inde mi belli olacakHenüz belli değil canım:)
Bakalım ,kısmet,nasip,hayırlısıAyın 1 inde mi belli olacak
Bi bildirim daha mı atsanızBakalım ,kısmet,nasip,hayırlısı
“Herhalde, galiba, sanırsam” gibi oldu bu.Bakalım ,kısmet,nasip,hayırlısı