Afiyet olsun hemsom,şansın bol olsunÇok teşekkür ederim hemşom gerçekten çıtır çıtır oldu ya çok sevdim yapmayı
Sağol hemsocanim, âmin
Allah razı olsun canım yasi, emeğini unutamam allah razı olsun
Kesinlikle canımO üçlemenin tadını tarif etmem mümkün bile değilçok teşekkür ederim canım benim
Evde yapılan güzel oluyorAy bende ilk defa yaptım iyi ki de yaptım canımmarkettekiler hiçbirşey değil çok teşekkür ederim
Eminim olmuştur, sen yaparsın da çirkin mi olurDedim şimdi birde dalga konusu olmayayim ikisini birden yazayımtadı var ya efsane bişey oldu teşekkür ederim balım
Yarın hemen yaparsın kuzum benim, allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canım benim SağolasınEllerine saglik canm cok severim başarılar
Oyy minnoş bana iltifatlar edermişEminim olmuştur, sen yaparsın da çirkin mi olur
Melektoş markette satilandan kat kat güzel tarif bile edemiyorum lezzetiniVay vay şinitzelde yaparmışellerine emeğine sağlık canım benim çok güzel olmuş çokta severim bol şanslar diliyorum
Eminim çok güzeldirMelektoş markette satilandan kat kat güzel tarif bile edemiyorum lezzetiniçok teşekkür ederim canım beybii
Çok teşekkür ederim canım, allah razı olsunEline emeğine sağlık çok güzel olmuş ☺