- 24 Eylül 2018
- 100.012
- 297.910
- 898
Afiyet olsun hemsom,şansın bol olsunÇok teşekkür ederim hemşom gerçekten çıtır çıtır oldu ya çok sevdim yapmayı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun hemsom,şansın bol olsunÇok teşekkür ederim hemşom gerçekten çıtır çıtır oldu ya çok sevdim yapmayı![]()
Sağol hemsocanim, âmin![]()
Allah razı olsun canım yasi, emeğini unutamam allah razı olsun![]()
Kesinlikle canımO üçlemenin tadını tarif etmem mümkün bile değilçok teşekkür ederim canım benim
![]()
Evde yapılan güzel oluyorAy bende ilk defa yaptım iyi ki de yaptım canımmarkettekiler hiçbirşey değil
çok teşekkür ederim
![]()
Eminim olmuştur, sen yaparsın da çirkin mi olurDedim şimdi birde dalga konusu olmayayim ikisini birden yazayımtadı var ya efsane bişey oldu
teşekkür ederim balım
![]()
Yarın hemen yaparsın kuzum benim, allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canım benim SağolasınEllerine saglik canm cok severim başarılar![]()
Oyy minnoş bana iltifatlar edermişEminim olmuştur, sen yaparsın da çirkin mi olur![]()
Melektoş markette satilandan kat kat güzel tarif bile edemiyorum lezzetiniVay vay şinitzelde yaparmışellerine emeğine sağlık canım benim çok güzel olmuş
çokta severim
bol şanslar diliyorum
![]()
Eminim çok güzeldirMelektoş markette satilandan kat kat güzel tarif bile edemiyorum lezzetiniçok teşekkür ederim canım beybii
![]()
Çok teşekkür ederim canım, allah razı olsunEline emeğine sağlık çok güzel olmuş ☺