Karnım acıktıMerhaba Değerli KK 'nin Güzel Kadınları;
Bugün size hepimizin bildiği, çok sevdiği,marketten hemen alıp yediğimiz bir lezzeti yaptım. Bende ilk defa yapıyorum ama bundan sonra hazırlarına dönüp bakmam bileArasında çok fark var, yapıp denemelisiniz. Keşke sizede tattırabilsem
Eki Görüntüle 2754711
MALZEMELER
Terbiyesi için;
200 ml süt
2 tavuk göğsü (fileto kesilmiş)
bir miktar karabiber
bir miktar tuz
bir miktar kırmızı pulbiber
Diğer malzemeler;
2 yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI:
Ben tavuk göğsünü fileto olarak aldım. Bütün alırsanız bıçak ile bir göğsü boyuna üçe bölebilirsiniz.
iki buzdolabı poşeti arasında bardak yardımı ile tavuk göğsünü inceltiyoruz.
Eki Görüntüle 2754716
bir kabın içine tavuk göğüslerini, süt, tuz, karabiber, kırmızı biber alıyoruz ve karıştıyoruz . Bir gece buzdolabında bekletiyoruz. Bu şekilde tavuklar daha yumuşak ve daha lezzetli oluyor.
Eki Görüntüle 2754720
Ertesi gün 2 yumurtayı bir kabın icinde çırpıyoruz . Bir tabağa galeta unu ve bir tabağa un koyuyoruz .
Eki Görüntüle 2754723
Sostan çıkardığımız tavuklarımızı tek tek önce una buluyoruz.
Eki Görüntüle 2754727
Sonra yumurtaya buluyoruz.
Eki Görüntüle 2754728
En son ise galeta ununa buluyoruz.
Eki Görüntüle 2754729
Ve sonra mümkünse tek tek kızartıyoruz. Çünkü tavaya fazla tavuk koyduğunuz zaman yağın ısısı düşecek ve tavuk daha fazla yağ çekecektir.
Eki Görüntüle 2754730
Eki Görüntüle 2754731
HADI SUNUM ZAMANI
Eki Görüntüle 2754736
Eki Görüntüle 2754738
Eki Görüntüle 2754740
Eki Görüntüle 2754741
Eki Görüntüle 2754743
Eki Görüntüle 2754746
Eki Görüntüle 2754749
Eki Görüntüle 2754750
Eki Görüntüle 2754751
Eki Görüntüle 2754753
Eki Görüntüle 2754759
Eki Görüntüle 2754775 Eki Görüntüle 2754776 Eki Görüntüle 2754777
Allah razı olsun canım nevoşumEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Dedim şimdi birde dalga konusu olmayayim ikisini birden yazayımBak bak bak, artiste bak. İngilizcesini de yazmışellerine sağlık kuzucum. Çok severim, çok da güzel gözüküyor
Çok teşekkür ederim hemşom gerçekten çıtır çıtır oldu ya çok sevdim yapmayıHemsom,ellerine sağlıkCıtır cıtır pek severim Yarışmada bol şanslar
Sevmekte çok haklısın kukrisim, kendi yaptığın gibisi yokTavuğun en sevdiğim halidir.
Ellerine sağlık canımbaşarılar diliyorum
Allah razı olsun canım yasi, emeğini unutamam allah razı olsunEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum
Yaa kuzum yaa kıyamamKarnım acıktı
Çok teşekkür ederim bebekim allah razı olsunEllerine sağlık canım cok guzel olmus bol şanslar
O üçlemenin tadını tarif etmem mümkün bile değilOff
Allahiiim yanınada kola
Karnım guruldamaya başladı
Enfes olmuş canım ellerine sağlık
oyy kzuum bnm yaa saolasnYaa kuzum yaa kıyamamüzüldüm şimdi keşke getirebilsem sana
Ay bende ilk defa yaptım iyi ki de yaptım canımSık sık yaptığım tarif, bayılırımçok güzel olmuş ellerine sağlık