- 24 Eylül 2018
- 97.333
- 292.741
Afiyet olsun hemsom,şansın bol olsunÇok teşekkür ederim hemşom gerçekten çıtır çıtır oldu ya çok sevdim yapmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun hemsom,şansın bol olsunÇok teşekkür ederim hemşom gerçekten çıtır çıtır oldu ya çok sevdim yapmayı
Sende hep iyi ol kuzummoyy kzuum bnm yaa saolasn
Sağol hemsocanim, âminAfiyet olsun hemsom,şansın bol olsun
❤Sağol hemsocanim, âmin
Allah razı olsun canım yasi, emeğini unutamam allah razı olsun
Balonunu sevdiğim kadın ❣
Kesinlikle canımO üçlemenin tadını tarif etmem mümkün bile değil çok teşekkür ederim canım benim
Evde yapılan güzel oluyor bundan sonra yaparsınAy bende ilk defa yaptım iyi ki de yaptım canım markettekiler hiçbirşey değil çok teşekkür ederim
Eminim olmuştur, sen yaparsın da çirkin mi olurDedim şimdi birde dalga konusu olmayayim ikisini birden yazayım tadı var ya efsane bişey oldu teşekkür ederim balım
Yarın hemen yaparsın kuzum benim, allah razı olsunASSOSyal ellerine sağlık çok güzel görünüyor cnm gece gece yapılmaz bu ama
Çok teşekkür ederim canım benim SağolasınEllerine saglik canm cok severim başarılar
Oyy minnoş bana iltifatlar edermiş yerim onu benEminim olmuştur, sen yaparsın da çirkin mi olur
Melektoş markette satilandan kat kat güzel tarif bile edemiyorum lezzetini çok teşekkür ederim canım beybiiVay vay şinitzelde yaparmış ellerine emeğine sağlık canım benim çok güzel olmuş çokta severim bol şanslar diliyorum
Eminim çok güzeldir lezzeti fotodan belliMelektoş markette satilandan kat kat güzel tarif bile edemiyorum lezzetini çok teşekkür ederim canım beybii
Ya seni yerimEminim çok güzeldir lezzeti fotodan belli
Çok teşekkür ederim canım, allah razı olsunEline emeğine sağlık çok güzel olmuş ☺