- Konu Sahibi WunderLost
Ooo bu çok güzel olmuş çok orijinal, fikir harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O değil de bu pınar bitince madalyasızlarla hangi kategoride yarışma olacak belli mı onu da şimdiden yapayım benAyyy tatlılarda pınar labneye ne güzel uyardı
Çok teşekkür ederimm labneye level atladım artıkOoo bu çok güzel olmuş çok orijinal, fikir harika
Hayır ya meyvesini ye:)Bak bu fırsat başka ele geçmezReçelden mı kurabiyeden mi yeyince vücut temizleniyormuş her sabah kurabiye yerim ben büyük bir zevkle yani
Keşke ben uyutsaydim inciri o beni uyuttuAyyy tatlılarda pınar labneye ne güzel uyardı
SürprizO değil de bu pınar bitince madalyasızlarla hangi kategoride yarışma olacak belli mı onu da şimdiden yapayım ben
Tamam o da kabulum onu da çok severimHayır ya meyvesini ye:)Bak bu fırsat başka ele geçmez
Vallahi labneyi nereye sokacağını şaşırdı herkes ama çok güzel fikirler çıkıyorÇok teşekkür ederimm labneye level atladım artık
Vallahaaa deeeeSürpriz
Katılıp kendi fotonu koysaydın tarla dönüşü yorgunluktan uyurken incir uyutması olurdu işteKeşke ben uyutsaydim inciri o beni uyuttu
Teşekkür ederim bu forumda ilk katildigim yarışmada da kendi uydurduğum bir tarif yapmıştım seviyorum uydurmayı ama çok oy almıyor bilinmediği için orası ayrıEline saglik hic akla gelmeyecek bir tarif ama guzel olmus
VallahaVallahaaa deeee
Aynen öyle vallaVallahi labneyi nereye sokacağını şaşırdı herkes ama çok güzel fikirler çıkıyor
Sürprizlere bayılırımSürpriz
Bende sürpriz yapmayaSürprizlere bayılırım
Daha ne olsun canım. Ellerine sağlıkBunu da yaptım daha ne yapayım dimi ama komşu. Çok teşekkür ederimm
Sağ ol canımmmDaha ne olsun canım. Ellerine sağlık ❤