- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
Teşekkür ederim canım ❤çok güzeeellllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım ❤çok güzeeellllll
Teşekkür ederim canım ❤ bende bi geldim kızlar döktürmüş bugün biraz yoğun geçiyorTeker teker gelin beybiler açım aç o caanım tabak önümde olacaktı melektoş çok güzel yapmışsın yaa,eline sağlık canım başarılar beybito❤
Teşekkür ederim canım hepimize başarılarEllerine emeğine sağlık kuzum benim muhteşem olmuşş ❤❤ başarılar dilerim
Iyi ki ben bugun yapmamışımTeşekkür ederim canım ❤ bende bi geldim kızlar döktürmüş bugün biraz yoğun geçiyor
Sen nezaman yapıyorsunIyi ki ben bugun yapmamışım
Tavuğu alamadım bugün, yarın alırsam artıkSen nezaman yapıyorsun
Hadi yarın al yapTavuğu alamadım bugün, yarın alırsam artık
Evet ya bende istiyorum melektoş sıkıldımHadi yarın al yap
İnsanın yapası geliyor değilmi hadi yap nerakla gelecek tarifleri bekliyoruzEvet ya bende istiyorum melektoş sıkıldım
Cennam çok teşekkür ederim öyleydi valaKuzucugum,ellerine sağlık Mis gibi olmuş belli Yarismada bol şanslar ❤
Afiyet olsun kuzum ,belliCennam çok teşekkür ederim öyleydi vala
Yaa çok teşekkür ederim canım benim nerelerdesin katıldınmı yarışmayaEvvacimm ne yazsam bilemedim harika mukemmell bol şans
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun kuzum ,belli
Rica ederim canimTeşekkür ederim canım benim
Rica ederim canim
Yok katilmadim zaten yine gelemedim etiket vakti bir de kategori zorlayıcı katılmadım o yüzdenYaa çok teşekkür ederim canım benim nerelerdesin katıldınmı yarışmaya
Aa vala bilseydim etiketlerdim göremedim seni çok oldu herkes muhteşem yapmış sende yaparsın geç değil henüzYok katilmadim zaten yine gelemedim etiket vakti bir de kategori zorlayıcı katılmadım o yüzden