Tavuk Yemekleri Tavuk FAJITA-FAJITAS Pollo Loco (Cilgin Tavuk) Sponsorlugunda

Genel değerlendirme puanınız ?

• 1 puan

OY: 1 1,1%
  • 2 puan

• 3 puan

• 4 puan

OY: 10 11,4%
  • 5 puan

OY: 75 85,2%

• Ankete Katılan
    88
olmazkiii bu saatte amaa ellerine sağlık enfes gözüküyor yemeğin eline sağlıkk

Bunu ben yapacaktım ya vallahi de aklımdaydı sana kısmetmiş çok severim bunu bende ellerine sağlık inanılmaz gözüküyor.

Bencede çok asortik bir yemek olmuş

eline sağlık canım başarılar

yemek programından fırlamış gibi...çok leziz görünüyor..ellerine sağlık

ay sabah sabah kendimden geçtim
naptın abla ya dürüm falan neredeyse ağızım sulandı

ellerine emeğine sağlık canım

Mükemmel olmuş denerim ben bunu kesinlikle. Bayılıyorum fajitaya. evde az miktarda tavuk et kaldıkça böyle jülyen doğrayıp soteliyorum sebzelerle falan öylesine. Ama bu tarif mükemmel not ettim soslarıyla beraber.

canım ellerine kolalrına sağlık cok begendim bayıldım hatta bu saatte canım çektiiiii oofffffff

Üzülme kııızzz Ben daha güzeli yaparım ne yapacağımı bulamadım ama yarın yapacağım bir şey rakipler çoğalmadan

gerçekten üzüldüm hiç düşünmüyordum katılmayı cumartesı kardeşim geldı ben tortilla hamurunu yaparken baktım foto çekiyo öyle böyle derken abla gel hepsını çekelim belkı katılırsın dedı bende dayanamadım ekledim. eminim daha güzelini yapar eklersin çok isterim kafana uygun bır tarifle gelmenı

çok teşekkür ederim dansmarue bizde seviyoruz çok seçenekli bi yemek eksik malzeme olsada yerine cok secenek olabiliyo denersen görmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…