- Konu Sahibi FAZLANAZLI
bu kategori serbest ki gönül rahatlığıyla nevomun mekanında gezininYakalandık Nego şey ben kem küm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kategori serbest ki gönül rahatlığıyla nevomun mekanında gezininYakalandık Nego şey ben kem küm
Belki yarın bende katılırım :))bu kategori serbest ki gönül rahatlığıyla nevomun mekanında gezinin
Çorba bakıyozNABIYONUZ
Ellerine sağlık canım.Ben de sık sık yaparım ,bizim evde de sevilen bir çorba çeşidi.Ben küp patates,havuç,arpacık soğan da ekliyorum.Bir daha ki seferde senin tarifine göre yapacağım.Başarılar dilerim.Herkese merhaba
soğuk kış aylarında şifa niyetine besleyici içimizi ısıtan bağışıklığımızı güçlendiren tavuk çorbasını sık yaparım yine yapmışken fotoğraflayıp katılmak istedim. Hemen yapımına geçiyorum
Malzemeler
Eki Görüntüle 2105895
üzeri için
- 1 but ya da benim gibi iki baget yahutta yarım tavuk göğsü
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 diş sarımsak
- tuz karabiber nane
Yapılışı
- tereyağı
- pulbiber
bagetimi yıkayıp tencereye koydum ve yumuşayana kadar pişirdim. bu şekilde koyduğumuz suya göre tavuk suyumuzu elde etmiş olduk
tavuklar haşlanınca didikledim.
Eki Görüntüle 2105896
unumuzun içine yaklaşık 1 su bardağı su koyarak açtım ve biraz soğuttunuz tavuk suyuna ekledim tekrar kaynamasını bekledim.
Eki Görüntüle 2105898
Kaynayınca içine sarımsağı rendeleyip sirkeyi ekledim.
daha sonra tuz ve nanesini de ekledim. Pişmeye bıraktım kıvam alınca kaynayınca pişmiş ve didiklenmiş tavuğu ekleyip bi taşım aha kaynattım
üzerine tereyağı ve pul biber ile sos hazırdım tabaklara servis ettikten sonra üzerine döktüm.
ve sunum
Eki Görüntüle 2105899 Eki Görüntüle 2105900 Eki Görüntüle 2105901
Eki Görüntüle 2105903
Püf noktaları
- tavuk suyunu elde edince mutlaka süzerek kullanın
- unu açarken mutlaka soğuk su kullanalım hiç topak kalmadan ezelim dilerseniz yumurtalı terbiye de hazırlayabilirsiniz ben bu şekilde daha çok seviyorum.
çok teşekkür ederim tavuk çorbası kışın çok iyi oluyorVazgecilmezim tavuk çorbası ellerinize sağlık çok nefis gorunuyorrr
benim eşim genelde her tür çorbayı yer sevmesede :)) genelde kış aylarında yapıyorum bende gerçekten lezzetli çok sağolGeçenlerde yapım dedım eşime ben sevmem dedi
Bende sevmem ama arada değişik çorbalar güzel oluyor .
Baaksana nasılda lezzizzz
Ellerine kollarına sağlık ....
Yarışmada başarılar dilerim
çok sağ ol canım bu tür çorbalar çok çeşitli yapılabiliyor terbiyeli yoğurtlu vs ama senin dediğin gibi de deneyeceğim daha doyurucu olur sanırım sirke falan koyunca eşim işkembeye benzetti :)))Ellerine sağlık canım.Ben de sık sık yaparım ,bizim evde de sevilen bir çorba çeşidi.Ben küp patates,havuç,arpacık soğan da ekliyorum.Bir daha ki seferde senin tarifine göre yapacağım.Başarılar dilerim.
ah ah keşke bulunabilse belli başlı bi iki marka var mecbur onları alıyoruz çok teşekkür ederimAh ah dogal tavuk bulsak da yapsak
Pek de lezzetli gorunuyor elinize saglik. Bol sans
çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım benim çok güzel olmuş başarılar dilerim
ooo proteinli çorbaaaaaaaaaaaaa
kızlar hücum bu çorba bize yarar
diyete uygun evet canım bol bol kış aylarında yapıp yiyin doyurucu da çok teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım
çok sağ ol canımEllerine sağlık, başarılar dilerim canım
genelde eşimde kırıklık varken yaparım bende şifa kaynağı diye düşünüyorum çok teşekkürlerÇorban tam şifa kaynağı gibi duruyo valla.. Ellerine sağlık :))
çok teşekkür ederim sende yap muhakak diyecektim yapmışsın zaten seninde ellerine sağlıkEllerinize sağlık yapmayı düşündüğüm çorba
Başarılar, bol şans
çok teşekkürlerellerine sağlık başarılar :)
teşekkür ederimEllerinize sağlık
çok teşekkür ederimEllerinize sağlık başarılar
çok sağolunTavuk çorbası Şöyle bol limonlu şahane olur. Ellerinize sağlık
sağ ol canımAyy ellerine sağlık canım çekti valla :))
çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok sevdiğimiz çorbalardan biri daha başarılar
Eline sağlık canım başarılar dilerim
çok sağ olunEllerinize saglik basarilar
çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, enfes gözüküyor
kavurarak da olur evet nasıl oldu sirke normalde sevmiyorum ben ama sarımsak ve sirke olunca işkembe ye benzetti eşim :)) bencede limonlu çok da güzel olur seninde ellerine sağlık benim kız yemiyor halbuki çocuklar için de besleyici ve şifalı bi çorba inanılmaz cins bi çocukBende yaptım ilk defa cnm bu çorbadan.. ama unu kavurarak yaptım bide sirke yerine limon kullandım
çok sağ ol canım gerçekten kış için birebir hastayım kendime yapıcam belki şifa olurEllerine sağlık canım kışın vazgecilmezlerinden biridir benim için
çok teşekkürlerellerine saglik basarilar diliyorum :) ^^