Tavuk Yemekleri Tavuk Çöp Şiş - Beypiliç Sponsorluğunda

Elhan

Nirvana
Pro Üye
16 Mart 2008
45.437
220.747
Merhaba Hanımlar
Bu kategorimizde evde mangal lezzetinde tavuk çöp şiş yaptım, tüm aşamaları ve püf noktalarını paylaştım.

MALZEMELERİMİZ
800 gr kemiksiz tavuk pirzola
Tavuk sosu
İki yemek kaşığı yoğurt
Tuz
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
Bambu çöp şiş ( soğuk suda on dakika bekletelim bu şekilde şişler fırında yanmıyor)

YAPILIŞI

Tavukları kuşbaşı doğruyoruz.
Sos, yoğurt, yağ , tuz ekleyip marine edelim.
Bir iki saat buzdolabında bekletildiğinde lokum gibi oluyor.

Marine ettiğimiz tavuğu şişlere geçirelim.

Haydi fırına

200 derece 8 dakikada sofrada.
Normal fırında pisirecekseniz 12- 15 dakika yeterli oluyor.
Şimdi servise hazırız. Daha önce hiç denemediyseniz gönül rahatlığıyla yapmanızı tavsiye ederim. Mangal tadını mutfağımiza taşimanin kolaylığını yaşayalım.
SUNUM ZAMANI

Sağlıklı, huzurlu günler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine emeğine sağlık ablacım muhteşem olmuş bayıldım
Yarışmada bol şans diliyorum

Offfff nasıl güzel olmuş ablammm sen bu işi biliyorsun ellerine emeğine sağlıkk bol sans

Son düzenleme:
Ooo gül goncam sen o pamuk ellerinle bize tavuk mu yaptın,bayilirim çok nefis ve lezzetli gözüküyor senin sunumunu yirim yaaa çicemmmm çok güzel gözüküyor ellerine sağlık papatya çicemmmm

Ooo gül goncam sen o pamuk ellerinle bize tavuk mu yaptın,bayilirim çok nefis ve lezzetli gözüküyor senin sunumunu yirim yaaa çicemmmm çok güzel gözüküyor ellerine sağlık papatya çicemmmm
Böyle şimartilacak kadar güzel bir şey yapmadım utandım iyice.
Hep böyle tatlı ve zarifsin canım kirazim. Çok teşekkür ederim.

Aslında sağlıklı pişirirsen diyetin için ideal olur. Açken bakmıyorum tariflere gerçekten çok güzel hazırlamış arkadaşlar. Mayıs sonuna kadar bakacağız çare yok tatlım.
Ablammm canımm inan spor ediyorum 2haftadırrr 5 kilo verdim sağlıklı beslendim bugün epey yedim yarın tartıya bakmaya korktum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…