- 16 Mart 2008
- 45.437
- 220.747
İnşallah hep gül goncan olarak kalırımSen hep şımartılmayi hakediyorsun canım gül goncam
Rabbim seni incitmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hep gül goncan olarak kalırımSen hep şımartılmayi hakediyorsun canım gül goncam
Allah'ım iki haftada beş kilo ne güzel...Bugunu boşver yarın kaldığın yerden devam et. Bir şey olmaz inan ki. Metabolizman daha da çok yağ yakacaktır. Sakın bırakma...Ablammm canımm inan spor ediyorum 2haftadırrr 5 kilo verdim sağlıklı beslendim bugün epey yedim yarın tartıya bakmaya korktum simdi
Evettt ablamm gaza geldim şükürrrAllah'ım iki haftada beş kilo ne güzel...Bugunu boşver yarın kaldığın yerden devam et. Bir şey olmaz inan ki. Metabolizman daha da çok yağ yakacaktır. Sakın bırakma...
Oha iki haftada nasıl beş kilo kızEvettt ablamm gaza geldim şükürrr
5 kilo daha verirsem rahatlayacam
Kızımın doğum gününe kadar 4hazirana kadar veririm inşaallahh
Amiiinnnn, hep öyle kalacaksın gül goncamİnşallah hep gül goncan olarak kalırım
Rabbim seni incitmesin
Ödem vardı demekki bilemedimm sabah akşam hep kıvırcık salataOha iki haftada nasıl beş kilo kız
Zaten çok yok kuzu, o yüzden çabucak giderÖdem vardı demekki bilemedimm sabah akşam hep kıvırcık salata
Evet insallah bitanemmZaten çok yok kuzu, o yüzden çabucak gider
Teşekkür ederim xxhatun.Eline sağlık çok güzel görünüyor
Sağ olasın bitanem.eline sağlık canım
Teşekkür ederim canocum.Ellerine sağlık ablacığım. Harika görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahÇok minnoş olmuş ellerine sağlık Elhan ablacığım, başarılar dilerim