Hiç duymadım ama çok eğlenceli gibi görünüyor
evet çok eğlencelidir ama katılırsan dışardan sadece gürültü gibi geliyor
sahte bı gelin yaparlar gelinler erkek damatlar kızdan olur kıza bıyık felan çizerler erkeğede gelinlik giydirirler bikaç karakter daha yapıyorlar akıllarına ne gelirse eğlenceli karakter
davul sesi uzaklaşıyor bitti herhalde
Çok iyiymiş yaaaaaasizin oralar nereler
sizin oralardada varmı bu adet bilmem ama bızım buralarda pek meşhur şuandada davul zurna gecenın kaçı olmuş her hafta sonu aynı şey çocuk uyanıcak dıye ödüm kopuyor
adet şöyle kına sonrası kız evinden gençler oğlan evine gıdıp işte kapıda oynayıp pişmiş tavuk alıyorlar kola çerez falan güzel bi adet ama katılmıyorsan evdeysen uyumak üzereysen hiçte hoş olmuyor neredeyse bır saatır sesler geliyor yoğun bı şekilde ıslıklar falan üff bi alamadılar şu tavuğu
heyttttt bursalılara laf yokkkevet kuzenım gecen sene evlenmıstı bursada,bızde tavuk almaya gıtmıstık gece yarısı
evet çok eğlencelidir ama katılırsan dışardan sadece gürültü gibi geliyor
sahte bı gelin yaparlar gelinler erkek damatlar kızdan olur kıza bıyık felan çizerler erkeğede gelinlik giydirirler bikaç karakter daha yapıyorlar akıllarına ne gelirse eğlenceli karakter
davul sesi uzaklaşıyor bitti herhalde
he valla aynen öyle...Ben Bursa'dayım kızlar.Hatta bu gece bizde yapacağız.Çook eğlenceli oluyor.ama konu sahibi arkadaşın dediği gibi,eğer sende katıldıysan eğlenceli oluyor gerçekten.Erkek evinin önünde tavuk gelene kadar "bir baba hindi heey Allah,Olsa da şimdi heey Allah" naraları atılıp oynanır.Sonra bir dolu kız bir güzel yenir o :)
Sabahlarsınız,yapmadığınız delilik kalmaz ve herkes hoşgörür
Bence güzel bir adet.Köyde olursa daha da güzel.Çünkü şehirleşmiş yerlerde şikayet eden oluyor.Haklı olarak.
Köyde herkes zaten beklediği için çocukları bile sokaklara salarlar sabaha kadar.camlardan izler herkes..çıkıp sizle oynayan bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?