Öncelikle herkese merhaba; düşüncelerini benimle paylaşan herkese teşekkür ederim. Buna gerçekten ihtiyacım var çünkü kendimi berbat hissediyorum. Benim 2 buçuk senelik bir ilişkim vardı. Zaman içinde tartışmalar ve anlaşmazlıklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Erkek arkadaşımda benden ayrıldı çok üzüldüm geri döndürmeye çalıştım çünkü hatalı davranan bendim bana göre.
Ben düzeltmeye çalıştıkça istemedi böyle böyle aradan zaman geçti baya bende en sonunda vazgeçtim ve tam vazgeçmişken bana geri döndü. Ben tabii çok mutlu oldum kabul ettim hemen barıştık. Sonra öğreniyorum ki benimle konuşmadığı dönemde bir kızla yakın olmuş. Baya içli dışlılardı. Sürekli konuşurlardı. Bende rahatsız oldum uyardım ama o devam etti konuşmaya. Sonra bir sürü kavga ettik kız yüzünden ama tercih yapmayacağını söyleyip duruyordu. Tabii ilişkimiz yine berbat hale geldi yine soğudu benden. En son beni terketti kıskançlığıma katlanamıyormuş bende benim nasıl hissettiğimi anlasın diye iş yerine yeni gelen bir çocukla fotograf çekilip paylaştım.
Çok sinirlendi sonra bana geri dönmeye çalıştı. Çünkü ikimizin yan yana resmini görünce sevgili olabileceğimizi düşünmüş. Bende dedimki sen bir kızla sabahtan akşama kadar mesajlaşıp telefonlaştığında bende aynı şeyleri düşünüyorum sen sinirleniyorsun ben hiç değilse 1 resme bakarak sevgili olabileceğini düşünmüyorum kimseyle dedim. Sonra 1 hafta geçti birden bire beni sildi ki tekrar barışacaktık öyle konuşmalar geçiyordu aramızda.
Bende o kız için sildiğini düşünüp ne aradım ne de sordum. Soğumuştum ona karşı. Arada 1 buçuk ay gibi bir süre geçti şimdi benimle barışmak istiyormuş. Dün mesajlaştık bana kimseyle sevgili olmadığını söyledi. O kızla da hala görüşüyorlarmış beni de o çocukla buluşup resim koydum diye sinirlenip silmiş. Beni unutamıyormuş vs vs. Bir sürü şey yazdı. Fakat ben ona inanmıyorum çünkü kızla birbirlerinden hoşlandıklarını düşünüyordum çünkü çok samimilerdi ve ben mesafe koy dememe rağmen devam ediyordu aynı şeyleri yapmaya ve en son hiçbir açıklama yapmadan beni direk silmişti. Bana sinirlendiği için silmiş olsa hemen o an yapmaz mıydı? O resmi görünce bide benle tekrar barışmaya çalışmıştı oysaki ben gerçekten artık ne düşünmem gerektiğini hiç bilmiyorum. Aklım çok karıştı ve onunla konuşmak tekrar duygularımı hatırlamama sebep oldu. Sürekli telefona bakıyorum tekrar mesaj atar mı diye.. Ona asla onunla barışmayacağımı beni başka bir kız için sildiğini bu yüzden kendi yoluna bakması gerektiğini söyledim. Sizce böyle bir yakınlığı kıskanmam normal değil mi? Beni o kız için sildiğini düşünüyorum sizce? Hala konuşmalarına rağmen bana geri dönmesi aklımı karıştırdı.