• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyeye ihtiyacım var :( 2.5 senelik ilişki ve 1 kız

gecesaclikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2019
12
3
1
31
Öncelikle herkese merhaba; düşüncelerini benimle paylaşan herkese teşekkür ederim. Buna gerçekten ihtiyacım var çünkü kendimi berbat hissediyorum. Benim 2 buçuk senelik bir ilişkim vardı. Zaman içinde tartışmalar ve anlaşmazlıklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Erkek arkadaşımda benden ayrıldı çok üzüldüm geri döndürmeye çalıştım çünkü hatalı davranan bendim bana göre.
Ben düzeltmeye çalıştıkça istemedi böyle böyle aradan zaman geçti baya bende en sonunda vazgeçtim ve tam vazgeçmişken bana geri döndü. Ben tabii çok mutlu oldum kabul ettim hemen barıştık. Sonra öğreniyorum ki benimle konuşmadığı dönemde bir kızla yakın olmuş. Baya içli dışlılardı. Sürekli konuşurlardı. Bende rahatsız oldum uyardım ama o devam etti konuşmaya. Sonra bir sürü kavga ettik kız yüzünden ama tercih yapmayacağını söyleyip duruyordu. Tabii ilişkimiz yine berbat hale geldi yine soğudu benden. En son beni terketti kıskançlığıma katlanamıyormuş bende benim nasıl hissettiğimi anlasın diye iş yerine yeni gelen bir çocukla fotograf çekilip paylaştım.
Çok sinirlendi sonra bana geri dönmeye çalıştı. Çünkü ikimizin yan yana resmini görünce sevgili olabileceğimizi düşünmüş. Bende dedimki sen bir kızla sabahtan akşama kadar mesajlaşıp telefonlaştığında bende aynı şeyleri düşünüyorum sen sinirleniyorsun ben hiç değilse 1 resme bakarak sevgili olabileceğini düşünmüyorum kimseyle dedim. Sonra 1 hafta geçti birden bire beni sildi ki tekrar barışacaktık öyle konuşmalar geçiyordu aramızda.
Bende o kız için sildiğini düşünüp ne aradım ne de sordum. Soğumuştum ona karşı. Arada 1 buçuk ay gibi bir süre geçti şimdi benimle barışmak istiyormuş. Dün mesajlaştık bana kimseyle sevgili olmadığını söyledi. O kızla da hala görüşüyorlarmış beni de o çocukla buluşup resim koydum diye sinirlenip silmiş. Beni unutamıyormuş vs vs. Bir sürü şey yazdı. Fakat ben ona inanmıyorum çünkü kızla birbirlerinden hoşlandıklarını düşünüyordum çünkü çok samimilerdi ve ben mesafe koy dememe rağmen devam ediyordu aynı şeyleri yapmaya ve en son hiçbir açıklama yapmadan beni direk silmişti. Bana sinirlendiği için silmiş olsa hemen o an yapmaz mıydı? O resmi görünce bide benle tekrar barışmaya çalışmıştı oysaki ben gerçekten artık ne düşünmem gerektiğini hiç bilmiyorum. Aklım çok karıştı ve onunla konuşmak tekrar duygularımı hatırlamama sebep oldu. Sürekli telefona bakıyorum tekrar mesaj atar mı diye.. Ona asla onunla barışmayacağımı beni başka bir kız için sildiğini bu yüzden kendi yoluna bakması gerektiğini söyledim. Sizce böyle bir yakınlığı kıskanmam normal değil mi? Beni o kız için sildiğini düşünüyorum sizce? Hala konuşmalarına rağmen bana geri dönmesi aklımı karıştırdı.

Kız ile sevgili olamayacaklarını anlamış olabilir.Hala konuşuyorlar diyorsun, bence zarf at kızla görüşmesini istemediğini söyle, vereceği cevaba göre bir şeyler daha da netleşecektir

Kız ile sevgili olamayacaklarını anlamış olabilir.Hala konuşuyorlar diyorsun, bence zarf at kızla görüşmesini istemediğini söyle, vereceği cevaba göre bir şeyler daha da netleşecektir
Ben rest çektikten sonra bir daha yazmadı bende asla yazmam dediklerimi yutup. Fakat dediğiniz gibi bir şey söylesem görüşmeye devam edeceğini söyler bence.. Yani eskiden böyleydi hala aynı cevapları vereceğini düşünüyorum.

Bence o kiz senden ayrildigini dusunsu diye sildi belki sevgili okuruz umidi tasiyirdu. Bu arada sende hazir cepteydin cocuk oyunu gibi ayril baris iliskiniz vardi. Bu kiz bununla olmadi buda eldeki degerlendireyim dedi. Ilk buldugu baska bir kizda yine sizinle araaini bozacak o olmazsa yine size donecek. Uzaklar arkadasim. Yazik etme kendine. Once kendine deger ver seni el ustunde tutup deger vereni anca ozaman bulursun.

biraz karisik geldi ama ben bu iliskiye hic olumlu bakmadim liseli aski gibi karmakarisik bisey. eger bi iliskiye 3. kisi giriyosa o is olmaz. benim fikrim mademnunutabiliyosunuz unutun uzaklasin yeni limanlara yelken acin

Bence o kiz senden ayrildigini dusunsu diye sildi belki sevgili okuruz umidi tasiyirdu. Bu arada sende hazir cepteydin cocuk oyunu gibi ayril baris iliskiniz vardi. Bu kiz bununla olmadi buda eldeki degerlendireyim dedi. Ilk buldugu baska bir kizda yine sizinle araaini bozacak o olmazsa yine size donecek. Uzaklar arkadasim. Yazik etme kendine. Once kendine deger ver seni el ustunde tutup deger vereni anca ozaman bulursun.
Aynı şeyi bende düşündüm. Bence kız ona umut veriyordu çünkü kıza ilgisi farkedilmeyecek gibi değildi. O da sevgili olabileceğini sanıp onu tercih etti fakat işler istediği gibi gitmedi belki kız arkadaşça davranmaya devam etmiştir ve oda pişman oldu elimdekinden oldum diye çünkü ne olursa olsun hep affedip duruyordum ama başkasına tercih edilmeyi asla kabul edemiyorum

Neden böyle dengesiz bir insan ve cırkın olayları tekrar tekrar yasama konusunda ısrar ediyorsunuz? Canınızın hıc mı kıymeti yok?
İsteyince giden isteyince gelen bir bumerang mısınız, stres topu musunuz? Kendinize biraz saygınız varsa, konusmayı bitirir acıdan bayılsanız bile geriye bakmaz dönemezsiniz.

biraz karisik geldi ama ben bu iliskiye hic olumlu bakmadim liseli aski gibi karmakarisik bisey. eger bi iliskiye 3. kisi giriyosa o is olmaz. benim fikrim mademnunutabiliyosunuz unutun uzaklasin yeni limanlara yelken acin
2.5 sene boyunca hiç ayrılalım dememişti ama araya bir kere o soğukluk girince düzeltemedik ve dediğin gibi 3. kişi olunca ilişkimiz daha kötü etkilendi sürekli aklı karışıyordu sanırım

Neden böyle dengesiz bir insan ve cırkın olayları tekrar tekrar yasama konusunda ısrar ediyorsunuz? Canınızın hıc mı kıymeti yok?
İsteyince giden isteyince gelen bir bumerang mısınız, stres topu musunuz? Kendinize biraz saygınız varsa, konusmayı bitirir acıdan bayılsanız bile geriye bakmaz dönemezsiniz.
Bende o yüzden hiç aramamıştım fakat aklımı karıştırdı biraz hala sevgili olmamaları hala görüşüyor olmaları kız beni biliyor bide neden bana geri dönüş yaptı şimdi diye düşünüyorum

Bende o yüzden hiç aramamıştım fakat aklımı karıştırdı biraz hala sevgili olmamaları hala görüşüyor olmaları kız beni biliyor bide neden bana geri dönüş yaptı şimdi diye düşünüyorum
Arayıp aramamanız önemli degıl, her geldiginde bıraktığı yerde bekliyor olmanız bile kafi.
Bıraktıgı yerde durmayın hatta ulasamasın, silemediği kızdan degersiz mısınız?
Böyle dombılılerı askın gozu kor etmesinden dolayı Brad Pitt e cevırıyosunuz, oysa dombılının teki.
Gozunuz debuyutmekten vazgecın sunu ve elinin altında durmayın.
Yangın anında kırılan imdat cekıcı degılsınız insansınız siz.

Arayıp aramamanız önemli degıl, her geldiginde bıraktığı yerde bekliyor olmanız bile kafi.
Böyle dombılılerı askın gozu kor etmesinden dolayı Brad Pitt e cevırıyosunuz, oysa dombılının teki.
Engellemeli miyim sence her yerden? Numarası zaten yok bende kaydetmedim. Hiçbir hesabımda da ekli değil ama engelli de değil. Eklerse de kabul etmeyi düşünmüyorum. Değerli olmamam gerekiyor ama benden daha değerli hemde benden sonra tanıştığı bir kızla bu kadar yakın arkadaş olup beni düşünmeden silebilmesi gözündeki değerimi yeterince belli ediyor zaten :( Ben aslında buna kızgın ve kırgınım ayrılmamızdan çok bu nankörlüğü hazmedemiyorum sanırım.

Engellemeli miyim sence her yerden? Numarası zaten yok bende kaydetmedim. Hiçbir hesabımda da ekli değil ama engelli de değil. Eklerse de kabul etmeyi düşünmüyorum. Değerli olmamam gerekiyor ama benden daha değerli hemde benden sonra tanıştığı bir kızla bu kadar yakın arkadaş olup beni düşünmeden silebilmesi gözündeki değerimi yeterince belli ediyor zaten :KK43: Ben aslında buna kızgın ve kırgınım ayrılmamızdan çok bu nankörlüğü hazmedemiyorum sanırım.
Değerli olmaması gerekiyor*

Engellemeli miyim sence her yerden? Numarası zaten yok bende kaydetmedim. Hiçbir hesabımda da ekli değil ama engelli de değil. Eklerse de kabul etmeyi düşünmüyorum. Değerli olmamam gerekiyor ama benden daha değerli hemde benden sonra tanıştığı bir kızla bu kadar yakın arkadaş olup beni düşünmeden silebilmesi gözündeki değerimi yeterince belli ediyor zaten :( Ben aslında buna kızgın ve kırgınım ayrılmamızdan çok bu nankörlüğü hazmedemiyorum sanırım.
Engelle. Bırkere de o korksun kaybettiği ıcın, Bıraktıgı yerde giremesin merak etsin. Elinin altında durdukca hem gururunu hem ozguven ini kaybedeceksin

Engelle. Bırkere de o korksun kaybettiği ıcın, Bıraktıgı yerde giremesin merak etsin. Elinin altında durdukca hem gururunu hem ozguven ini kaybedeceksin
Haklısın engellemem gerekiyor sanırım. Keşke hiç konuşmasaydım. Beni seviyor olsa zaten benim yanımda olurdu aslında böyle şeyleri düşünmem bile saçma :(

Konu sahibi bu yorumu çok dikkate almalısınız, arkadaş çok çok güzel anlatmış. Eğer siz onu kesin şekilde bugün bırakmazsanız, size git gel yapa yapa yarın başka birini daha bulacak ve o sizi bırakacak, anlayın artııık.

Konu sahibi bu yorumu çok dikkate almalısınız, arkadaş çok çok güzel anlatmış. Eğer siz onu kesin şekilde bugün bırakmazsanız, size git gel yapa yapa yarın başka birini daha bulacak ve o sizi bırakacak, anlayın artııık.
Konu sahibi hırs yapmis gözü kör olmus. Insallah bir an once kendine gelir, kendine saygı duyar da hakedıleni yapar. Yoksa haketmedıgını yasayacak. Yasayarak görmesin diye nacızane uyarmak istedim. Zamanında bende gectım aynı bu yoldan keske benide uyaran olsaydı yapma yavrum diye, yapmasaydım.

Back