Arkadaşlar 2013yılında kısa süreli bir nişan olayı yaşamıştım.Çok seviyordum ve güveniyorum da kısa süreli nişan yaşamamıza rağmen nişanlıyken ev aldık ev içinde konut kredisi kullandık kredi benim üzerimeydi o da kefil olmustu tapu da müşterek..bayağı sorunlu ayrıldık ev satıldı konut kredısı kapatıldı mevzudan sıyrıldım diye düşündüm bitti gectı..2017yılında evledım eşim bankacı benim konut kredısı kullanıp kapattıgımı görmüş sordu ben de ozaman doğuda çalışıyordum ya faiz oranları uygundu babamla aldık sonra sıkıştım sattık kredıyı kapattım diye geçmiştim..Yaklaşık 1yıl önce bana bir kagıt geldı evime tapu harcıyla ilgili meğer satıcı evın degerını düşük göstermiş tapu harcını az ödemek için kredide bankadan çekince anlaşılmış ev 50.000görünürken siz nasıl 170.000 kredi çektiniz diye beni bulmuslar
ben vergı daıresıne gıttım bır borc cıkacal belli ..eski nişanlımı aradım once şaşırdı hallederım dedi vs..eşime de konuyu anlatmak zorunda kaldım 2gün çok kötü olduk bana nasıl yalan söylersin??ben sana sordum başka şekilde anlattın hatta ozaman farklı şehirlerde yaşıyorduk konuşmadı bile benle..ben birdaha mevUzusunu acmadım ama borc yansımıs e-devlet’te görünüyor.Aradım eski nişanlımo beni engellemıs zaten soıf arama sebebımı biliyor diye..bu borç üstüme kaldı sanırım ödemeyecek
halbukı ben hıcbırseye karısmamıstım sadece kredı benım uzerımeydı ne aldı ne sattı haberım bıle yok
ben eşime nasıl dıyecem??az parada degıl gızlıce odeyeyım kredi cekemem görecek söylesem aramız yine gergınlesecek..evlendıgımızden buyana borc öduyoruz benım ogrenım kredım bekarken cekmıs oldugum kredıler yaptıgımI dugun eşya masrafları banyoyu yenıleyelım dıye plan yaparken bu gelen borc beni çok üzüyor üstüme kalmasınamı yanayım eşime nasıl anlatacam ona mı yanayım??napayım söyleyım mi bilmıyorum ya bana bir akıl verin neolur
çok moralım bozuk