• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konut kredisi ile alınan ev hakkında...

İşte sizin eşiniz gibi işini iyi yapanlar var, birde bunlar gibi ...çok sinirliyim canım zaten satış yapılırken de evi çok beğendiğimiz için çok farklı durumlarda olfu ama sesimizi çıkarmadık...bu insanlar para gelsin de nasıl gelsin diye düşünüyorlar...eşim eski ev sahibi ile görüştü. 1 hafta içinde yaptılar yaptılar, yoksa hepsine yüklüntazmibat davası açacağız...

Dün eşime sordum eksper belediyeye tapuya felan gitmesi gerekiyormuş ve eksperler hakkında hiçte iyi şeyler söylemedi yerinizde olsam onun hakkında dava açardım.

Dün eşime sordum eksper belediyeye tapuya felan gitmesi gerekiyormuş ve eksperler hakkında hiçte iyi şeyler söylemedi yerinizde olsam onun hakkında dava açardım.
Tatlım çok tesekkürler bilgilendirme için, zaten 1 hafta sonra eğer ki bişey değişmiyorsa, ev sahibi-eksper ve emlakçıların hepsine dava açacağız. İşler umarım o raddeye grlmez, çümkü insanlarla uğraşmak istemiyorum. Ne eşim nede ben o şwhirde olmadığımız için peşinde koşturacak surumumuz yok, avukat hakledecek ama olsun...

Back
X