Saç Rengi ve Saç Boyama Tavsiyelerinizi bekliyorumm(resimli)

danskolik

yeniden aşık...
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
123
1
96
Konya
saç rengimi değiştirmek istiyorum ama bi türlü karar veremedim.kahve tonları,sarı tonları,kızıl,siyah hepsini düşündüm.erkek arkadaşım siyahda ısrarcı ama ben kararsızım.bana en çok hangi saç rengi gider tavsiyelerinizi bekliyorum.a.s.

siyah yakışır cnm ama dönüşü olmayan bi renkkbende önce kahveye boyaa çok begenirsen sonra siyah yaparsın..ayrıca her renk yakışır kızıl haricinde..

bu arada resimde biraz beyaz çıkmışım normalde buğday tenliyim.bunu göz önüne alırsanız sevinirim beyaz deilim yani o kadarşutarafagitti

siyah yakışır cnm ama dönüşü olmayan bi renkkbende önce kahveye boyaa çok begenirsen sonra siyah yaparsın..ayrıca her renk yakışır kızıl haricinde..

kahvenin hangi tonunu tavsiye edersin canım, o kadar çok çeşit varki..aslında ben açık bi renk istiyorum kumral tonlarında.yakışırmı bilmiyorum.şu renk çok hoşuma gidiyo bana olurmu?

öncelikle kendi saç rengin çok hoş..bence her renk gider sana ama siyah ve koyu kestaneden uzak dur..bu renkler yüzün ifadesini çok sertleştiriyo bence..kahve tonunu kullan derim ben içinde kızıllık olmayan kahveleri seviyorum, natural kahve yani..resimdeki gibi

Eklentiler

• $kahve saç.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 88
siyah yapıcağına kestane rengine boyat hoş bir siyah olur.
erkek arkadaşında siyah derken koyu saçları kastediyodur.

kahvenin hangi tonunu tavsiye edersin canım, o kadar çok çeşit varki..aslında ben açık bi renk istiyorum kumral tonlarında.yakışırmı bilmiyorum.şu renk çok hoşuma gidiyo bana olurmu?
yaptırcaksan iddialı bişey yaptır.bu renk akmış sönük bi renk
hiç iddiası yok.
gözlerin gibi iddialı bişey olsun.
kızılı denedin de hangi tonunu denedin?
buğdaysan sen kızıl kadını olmalısın ama kırmızı kızıl değil.

kızılı denemedim canım,daha doğrusu hiç boyamadım saçımı,ilk defa boyucam.kızıl yakışır diyosun yani:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…