Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

edaa_edaa

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
595
131
648
Bursa
arkadaşlar az bir zaman sonra çeyizim serilcek ama salonumuz çok küçük gümüşlük şifonyer masam ve koltuklarım sıgmıyor evimde küçük boş bir oda var o odaya masam ve şifönyerimi koysam kalabalık bir misafirim geldiğinde yemek için o odayı kullansam diye düşündüm salonuma da koltuklarım ve gümüşlüklerimi koysam nasıl olur ama çeyizi serilmiş arkadaşlarımın evine bakıyorum hiç kimseninki ayrı değil bende ayrı koymak istemiyorum aslında artık o kadar çok kafama taktım ki artık rüyalarıma bile giriyor ama başka bir yol bulamadım masam ve şiföyerimi salondan ayrı koysam nasıl olur evim biçimsiz olurmu fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olurmusunuz ??

aman canım yaa kafaya takılcak şey mi bu?valla benim hayalimdi yemek masamın ayrı bi oda da olması ama fazla odam oladığı için koyamadım... a.s bence gayet güzel olur..sakın canını sıkma yerimseniben:teselli:

Son düzenleme:
aslında çok da güzel olur . hem zaten bak adı üstünde "yemek odası" ...
ayrı olması da değişik olur hemde. herkesin evindekinden farklı olur fena mı.
buna kafayı takmana hiiiç gerek yok. evimizi almadan önce bi ev gezmiştik. o evin salonu da sığmayacak kadar küçüktü. salonun hemen yanında bi oda vardı. o evi almak kısmet olmadı ama orayı alsaydık ben de o odayı böyle yapacaktım.

hemde çk güzel oluyo arkadaşımın salonu çk büyük olmasına rağmaen yemek masasaını ayrı bi odaya koydu canm bende öle yapmak istiyodum ama yayıntıdan boş oda kalmadı hç düşünme öle yap her gören bayılıcak :delphin:

gldnmz deniz ve mehtap MIZMIZ çok teşekkür ederim içime su serptiniz ben de ayrı bir oda yapçam çeyizim serildikten sonra da fotografları sizinle paylaşıcam masanın önündeki duvarada duvar sticker yapıştırmayı düşünüyorum tekrar tşkler

çokda güzel olur canım sıkma canını bir arkadaşım odası büyük olmasına rağmen masasını konsolunu vitrinini ayrı odaya koymuşdu

Back
X