Tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır el şakası yapmam hoşlanmam da. Hele ki sınırlarını bilmeyen kişiyle hiç yapılmaz. Siz zamanla dozunu arttırmışınız. Adamı iyice dövün de rahatlayın. El şakası adı altında şiddeti meşrulaştırmayın

Evet haklısın o yüzden o huylarımdan vazgecmistjm ama işte insanlık hali çok gergindim falan yaptigim doğru değil. Ama işte oldu bi kere

Ooo daha neler tamam siz hoşlanmıyorsunuzda şiddet falan değil yani

Tamam canınız sıkılmış , üzülmüşsünüzde hastanenin ortasında adamin kolunu sıkmak nedir ya, birden o başka tepki verseydi. Toplum. Içinde neden kendinize milleti baktiriyorsunuz. Sanki adam 5 yaşında bazi anneler sokakta çocuğunu cimcikler çekiştirir, öyle yapmışsınız. Şiddet her türlü kötü ama esim bana vursa bende ona vururum etkiye tepki insan bos bulunur. Yapmayin böyle şeyler. Çocuğunuza kıyamıyorsaniz babasina verseydiniz. Eşimle gidersek çocuğun kan aldirmasina ben tutmam . Hepimizin önceliği çocuğumuz ama bu şekilde de olmaz. Ona eş Gibi bakamıyorsunuz madem çocuğunuzun babasi olarak bakin artik

Eşinin saçını çekmesini de el şakası olarak düşün o zaman.

Nefsi müdafa gibi geldi bana.
Siz adamın canını yakmışsınız o da tepkisel olarak sizinkini yakmış.
Tasarlanmış birşey yok.Şiddet için bir alet kullanmamış.
Etkiye tepki yapmış.
Bence kendinizi sorgulayın.Harekerltlerinizi disipline edin.

Ne oldu neden kızdınız?
burada 3 4 paragraf paylaştığınız için bu kadarını biliyoruz hakkınızda
bende üzüldüm çocuğunuza yazık ne korkmuştur yavrucak

bence öfke için tedavi olun
bu arada eşiniz iyi dayanmış

Çok haklısın. Kesinlikle ben yaptigim için tepki verdi. Dedigim gibi dikkat ediyordum ama cocgum konuşunda çok hassasım o çok ağlarken o umursamıyor gibi geldi

Sizin uyguladığınız (fiziksel ve psikolojik) şiddet yanında pek birşey sayılmaz. Ben olsam sizi çekmezdim açıkçası insan dünyaya birkez geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
olgunlaşmadan evlenmişsiniz
Ayrıca kızdığım zaman çimdiklerim ne ya
Kaç yaşındasınız
Böyle şeyler ana sınıfında kalmadı mı
28 yasindayim yok ana sınıfında kaLmadı bizde tam gaz devam. Arkadaşım olgunlasmamissam bu adam benimle niye evlendi öncesinde 7 yıldır taniyodu zaten

Sacinizi cekmesi siddet tabi bi darp raporu alin. Bunu duyan esiniz de alsin. Ikiniz de belgeleyin darp gordugunuzu. Dursun bi kenarda

Benzetme güzel ama yok öyle değilim. Öfke kontrolumu zaman zaman kaybedebiliyorum ama bu da sadece nazimin geçtiği ınsanlarda oluyor tabi. Tedavi konusunda bunuda birzamanlar düşünmedim değil ama işte kendimi kontrol altına aldigimi düşünüyordum. Tavsiye için tesekkurler

Yazdıklarınızdan zaten eşinize hak verdiğiniz, ona haksızlık yaptığınızı anladığınız seziliyor. Siz zaten anlamışsınız olayı. Bence de olayın geneline bakıldığında eşiniz haklı. Bence bu akşam eve geldiğinde karşınıza alıp, buraya yazdıklarınızın aynısını ona da anlatın. Bir daha aramızda böyle bir şey geçmesin deyin. Eşinizin öncelik sırasını da 15 lerden en kötü ihtimalle 1,25. Sıraya yerleştirin. Bebeğiniz çok küçük. Elbette ilk sırada olamaz ama 15. Sıra hiç olmamalı. Umarım aranızda halledebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…