Tavsiye verin güzel hanımlar:)

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
38
Bakımlı hanimlardan rica ediyorum günlük haftalık aylık olarak hangi kisisel bakim periyotlarını uyguluyorsunuz?
Ben iyice serdim kendimi yaa jilete sardım tuylerimi kalinlastirdim yani çıkınca orman gibi dolasiyorum onun dışında yüzümü günde bir kere zor yıkıyorum toparlanmam lazım artık.

Son düzenleme:
Güzellik merkezine gidiyordum fakat 4 aydır gitmiyorum galiba burun ameliyatı oldum hem hem de vaktim olmadığı için gidemedim öncesinde.
Fiyatlar uygun oluyor ve ayda bir kere cilt bakımı çok iyi geliyor,onun haricinde haftalık kil maskesi iyi gelir,günlük nemlendirici krem kullanabilirsin.

Duş aldım az önce.
Duş önemli

Geçmiş olsun kil maskesi yapıyordum bir ara iyi geliyordu gerçekten yeniden alayım çok güzel kol içeren maskeler var sağol tavsiyen için

Epilasyona gidiyorum bide iki günde bir duş alırım.diş ipi muhakkak kullanıyorum.bide aklima estikçe tonikle yüzümü siliyorum.yeni bir şeye başlıcam.her akşam yatarken kipriklerime vazelin sürme kararı aldim

Valla tüy olaylarına hiç girmeyelim ağda yapsam bile benim bacaklardan adam olmaz çok kıl dönmesi var içe batık siyah siyah. Lazer epilasyon son çarem.

Yüz için önerilerim elbette olabilir. Sabah uyandığımda yalnızca tonik uyguluyorum. Jelle yıkamıyorum çünkü gözeneklerim açılır ve dışarı çıktığımda mikroplar kolaylıkla yüzüme yerleşir ve siyah nokta yapar. Akşamları yüzümü dalinle makyajımı temizledikten sonra jelimle yıkıyorum. Daha sonra tonik uyguluyorum. En sonda aleovera sürüp uyuyorum

Jiletle kalinlasmaz aslinda. Sadece kesilen tuy oldugu icin ucu kut cikar kalin gibi gelir. Biraz uzayinca kokten alinmis gibi uca dogru inceldigini gorursunuz.
Kol bacak tuylerinden bahsediyorum. Ayva tuylerini kastetmemissinizdir sanirim.

Paylastigin icin sagol.. vazelin kiprikler gürleşsin diye mı?

cildınıze haftada bir sert olmayan keseyle peeling yapın .göz çevresi kremi ve iyi bir nemlendirici mutlaka günlük kullanın.saçlarınıza yağ bakımı yapabilirsiniz.mutlaka saç kremi kullanın kırılmaları önlemek için.saç rengi önemli yakışan bir renk seçin ve dipleri çıkmış dolaşmayın lütfen.bir başlayın gerisi gelir

Ben vazelin uyguluyordum kirpiklere. O yüzden midir baaşka bişeyden midir bilinmez göz altımda yağ bezelerim oluştu. Bende bıraktım. Zaten vazelinin yapımını öğrendikten sonra bidahada satın almadım

Ben vazelin uyguluyordum kirpiklere. O yüzden midir baaşka bişeyden midir bilinmez göz altımda yağ bezelerim oluştu. Bende bıraktım. Zaten vazelinin yapımını öğrendikten sonra bidahada satın almadım
Yaaa nasil yapılıyormuş hemen bakayım.olmazsa hint yağı da var onu sureyim

Peki bunları yapınca siyah nokta olayını engellemiş oldun mu benim de burun çevresinde var genel olarak zeytinyağlı doğal sabunla yıkayıp nemlendirici sürünce azaldı sanki

Jiletle kalinlasmaz aslinda. Sadece kesilen tuy oldugu icin ucu kut cikar kalin gibi gelir. Biraz uzayinca kokten alinmis gibi uca dogru inceldigini gorursunuz.
Kol bacak tuylerinden bahsediyorum. Ayva tuylerini kastetmemissinizdir sanirim.
Ayva tüyleri de dahil kol ve bacak koltukaltı ve bikini tüyleri dahil direkt duşta hallediyorum ama iyice çoğaldı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…