Fiziksel/ Ruhsal Bakım/Sağlıklı Beslenme

Gunaydin:)

Dün günün yorumunu yazamadım. Zaten bundan sonra bir gün arayla günün yorumunu yazmaya karar verdim.

Fiziksel aktivitelerim devam ediyor.Ruhsal niyetim yine bolca dua etmek olacak...

Günün yorumu;

Güne dualarla, olumlamalarla ve niyetle başladım. Bütün bakım rituellerimi gerceklestirdim:)

Kahvaltıyı yine omlet ve yeşil çayla geçiştirdim. Öğlen, çorba, fasulye ve pilav vardı. Akşam ise sadece baharatli yoğurtla kuru yemiş yedim.Suyumu içtim, sporum günün yorumundan sonra insallah:)

Bugünkü niyetim bolca dua etmekti. Mümkün mertebe dua etmeye çalıştım. Inşallah duası kabul olan kullardan oluruz:)

Bu günlük bu kadar, herkese iyi geceler:)

Fiziksel aktivitelerim devam ediyor.Bugunku niyetim, bugünün hayatımın en önemli gunu oldugunu düşünerek hareket etmek olacak:)

Günün yorumu;

Güne her zamanki gibi dualarımla,olumlamalarimla ve niyetimle başladım. Bütün fiziksel aktivitelerimi gerçekleştirdim çok şükür:)

Kahvaltıyı omlet, badem ve yeşil çayla geçiştirdim. Öğlen çorba, salata, cacık, kabak yemeği vardı. Akşam ise baharatli yoğurt ve kuru yemiş yedim.Suyumu içip sporumu yaptım.

Bugünkü niyetim, bugünü hayatımın en önemli gunuymus gibi yaşamaktı.Basarabildim mi? Hayir:KK70:Zor bir niyet secmiştim dogrusu:KK70:Neyse yine de çok şükür:)

Iyi geceler:halay:

Fiziksel aktivitelerim devam ediyor. Ruhsal niyetim yine bugünü hayatımın en önemli gunuymus gibi yaşamaya çalışmak olacak..

Arkadaşlar,aşağıda Güneş Tan'ın iki videosunu paylaşıyorum. Bazı ufak tefek fikirlerine katılmasam da mutlaka izlemenizi ve kitabını okumanızı tavsiye ederim.

Günün yorumu;

Güne tabii ki dualarla,olumlamalarla ve niyetle basladim:) Bütün fiziksel aktivitelerimi gerçekleştirdim. Bugün ekstra bir de saç bakımı yaptım.

Kahvaltıyı omlet ve yeşil çayla geçiştirdim. Öğlen fırında patates vardı. Akşam ise yine bir kase baharatli yogurt ve bir çay bardağı kadar kuru yemiş yedim.Suyumu içtim, sporum günün yorumundan sonra insallah:)

Bugünkü niyetim yine, bugünü hayatımın en önemli gunuymus gibi yaşamaktı.Tabii ki bugün de bu niyetimi gerceklestiremedim:KK70:Kendime daha hafif niyetler bulmaliyim:))

Iyi geceler:halay:

vallahi maşallah hergün işe gelince ilk iş senin konuna bakmak çünkü enerjimi yükseltiryosun çok teşekkürler canım =)

Fiziksel aktivitelerim devam ediyor. Ruhsal niyetim ise, kendimi her konuda serbest bırakmak olacak:)

nasıl olucak o canım serbest bırakmak örneklermisin
Yani endişeyi bırakmak diyelim. Mesela bizi düşündüren meselelerde "Acaba ne olacak, nasıl olacak? " diye sormak yerine,"Her şey zamanı gelince yaşanır" diye bakmak ve tevekkul etmek:) Hiç bir sıkıntıyı vaktinden evvel yaşamaya gerek yok:))

Yani endişeyi bırakmak diyelim. Mesela bizi düşündüren meselelerde "Acaba ne olacak, nasıl olacak? " diye sormak yerine,"Her şey zamanı gelince yaşanır" diye bakmak ve tevekkul etmek:) Hiç bir sıkıntıyı vaktinden evvel yaşamaya gerek yok:))
Aynı zamanda hiç bir konuda aceleci olmamak:)

Günün yorumu;

Dualarla,olumlamalarla ve niyetimle güne başladım.Bütün fiziksel aktivitelerimi yerine getirdim çok şükür:)

Kahvaltıyı yine omlet ve yeşil çayla geçiştirdim.Öğlen,çorba,karnabahar,bulgur pilavı ve salata vardı.Akşam yine bir kase baharatlı yoğurt ve biraz kuru yemiş yedim.Suyumu içip sporumu da yaptım.Oh ne ala..:))

Bugünkü niyetim kendimi her konuda rahat bırakmaktı.Bıraktım valla...:KK70: Hatta işimle ilgili ilerleyen günlerde karmaşık bir durum var,onu bile bıraktım:KK70::KK70:

İyi geceler:halay:

Merhaba, dün videoları fark edince araştırdım. Kendini şifalandırıp sonra biyoenerjileri araştırmış, eskilerin ocak dediği durumu alıp, kendi tekniğini geliştirmiş sonraki yıllarda. Kitabını okudun mu bu kişinin?
Reenkarnasyon kısmına inandığını belirttiği için bana da araştılası geldi açıkcası. Yani bu kısımda tereddütüm var.
Ama olumsuz enerjileri boşaltma kısmı çok doğru ve gerçekçi geldi videolardan edindiğim.
Olumlama gibi sürekli hergün yapma, başa sarma, imajinasyonlara mesai harcama, hergün yapıp, yazıp düşünme durumu olmadığı için kolay gibi...aynı zamanda köklü çözüm sunuyor olumlamadan farklı olarak.
Benimde aşamadığım bir sıkıntım ve sebebini bilmediğim bir korkum var.
Çevremde de birden fiziksel rahatsızlara tutulan yakınlarım var. Acaba öğrenip onlara da faydam olabilir mi diye düşünmeye başladım.

Merhaba, dün videoları fark edince araştırdım. Kendini şifalandırıp sonra biyoenerjileri araştırmış, eskilerin ocak dediği durumu alıp, kendi tekniğini geliştirmiş sonraki yıllarda. Kitabını okudun mu bu kişinin?
Reenkarnasyon kısmına inandığını belirttiği için bana da araştılası geldi açıkcası. Yani bu kısımda tereddütüm var.
Ama olumsuz enerjileri boşaltma kısmı çok doğru ve gerçekçi geldi videolardan edindiğim.
Olumlama gibi sürekli hergün yapma, başa sarma, imajinasyonlara mesai harcama, hergün yapıp, yazıp düşünme durumu olmadığı için kolay gibi...aynı zamanda köklü çözüm sunuyor olumlamadan farklı olarak.
Benimde aşamadığım bir sıkıntım ve sebebini bilmediğim bir korkum var.
Çevremde de birden fiziksel rahatsızlara tutulan yakınlarım var. Acaba öğrenip onlara da faydam olabilir mi diye düşünmeye başladım.

Evet kitabını okudum ve cok begendim.Yiginla teknik yok, hatta teknik bir tane ama uygulamayi basardigin taktirde köklü bir teknik. Olumlama ve imajinasyona gore daha etkili.Mesela sadece olumlama ve imajinasyon bende çok daha geç değişim sağlıyor. Çünkü benim bilinçaltım biraz zor değişiyor. Henüz kitaptaki uygulamayı yapmadım, çünkü kendime bahaneler buluyorum.Buna sebep de bilincaltinda beni, uygulamayi yapmaya engelleyen bir şeyler var.

Bir de benim bu teknikte hosuma giden, hipnoz olmuyorsun, çünkü bilincin açık olması lazım. Açık bilincle, bilinçaltınla konuşabiliyorsun ve seni engelleyen duygu, hastalık her neyse onu bulup onu bosaltiyorsun.Alttan pozitif duygular yuzeye cikiyor.Tabii şu da var,Güneş Hanim, eğer tekniği başaramıyorsan, seanslarına katılmanı istiyor. Ama sırf kitaptan yaptığı uygulamayla sorunları hallolanlar var,bu kisileri de facebookunda ve instagraminda paylaşıyor. Mesela bir kadın, kitaptan öğrendiği uygulama sayesinde beyaz olan saçlarının yarısı eski rengine dönmüş.Fotografini da paylaşmış.

Reankarnasyon konusunda ben de Güneş Tan' a katılmıyorum ve inanmıyorum. Ama onun dışında değerlendirdiğimizde takip edilesi bir hanım bence.Ama sadece kitabıyla yetinmemeli,videolarını da takip etmeliyiz.

Hayırlı Cumalar:

Fiziksel aktivitelerim aynen devam ediyor. Ruhsal niyetim ise, kayıtsız şartsız mutlu olmak:)

Evet kitabını okudum ve cok begendim.Yiginla teknik yok, hatta teknik bir tane ama uygulamayi basardigin taktirde köklü bir teknik. Olumlama ve imajinasyona gore daha etkili.Mesela sadece olumlama ve imajinasyon bende çok daha geç değişim sağlıyor. Çünkü benim bilinçaltım biraz zor değişiyor. Henüz kitaptaki uygulamayı yapmadım, çünkü kendime bahaneler buluyorum.Buna sebep de bilincaltinda beni, uygulamayi yapmaya engelleyen bir şeyler var.

Bir de benim bu teknikte hosuma giden, hipnoz olmuyorsun, çünkü bilincin açık olması lazım. Açık bilincle, bilinçaltınla konuşabiliyorsun ve seni engelleyen duygu, hastalık her neyse onu bulup onu bosaltiyorsun.Alttan pozitif duygular yuzeye cikiyor.Tabii şu da var,Güneş Hanim, eğer tekniği başaramıyorsan, seanslarına katılmanı istiyor. Ama sırf kitaptan yaptığı uygulamayla sorunları hallolanlar var,bu kisileri de facebookunda ve instagraminda paylaşıyor. Mesela bir kadın, kitaptan öğrendiği uygulama sayesinde beyaz olan saçlarının yarısı eski rengine dönmüş.Fotografini da paylaşmış.

Reankarnasyon konusunda ben de Güneş Tan' a katılmıyorum ve inanmıyorum. Ama onun dışında değerlendirdiğimizde takip edilesi bir hanım bence.Ama sadece kitabıyla yetinmemeli,videolarını da takip etmeliyiz.
Süpermiş. Tekniği bilen biri ,bize yapsa hiç fena olmayacak o zaman.:KK17:
Videoların bir kısmını bende izledim. Dün kızıma yapayım dedim. Minik çocuklarda pek yapılamıyormuş. Kalbinde göğüs kısmında sevgi ve mutluluk hissediyordu. Birazcık aşık olmuş kendisi de. Umarım, aşkını söküp atmadım yavruşumdan.:KK70:
Bugün kısmet olursa kitabını ben de alacağım. Yoksa netten sipariş veririm artık.

X