Burnumdaki siyah noktaları geçiremedim bir türlü ya. Şu gözeneklerim sıkılaşsa nokta mokta kalmayacakta. Bir üye bana bir serum önerdi . Onu almaya çalışcamPeki bunları yapınca siyah nokta olayını engellemiş oldun mu benim de burun çevresinde var genel olarak zeytinyağlı doğal sabunla yıkayıp nemlendirici sürünce azaldı sanki
Bakımlı hanimlardan rica ediyorum günlük haftalık aylık olarak hangi kisisel bakim periyotlarını uyguluyorsunuz?
Ben iyice serdim kendimi yaa jilete sardım tuylerimi kalinlastirdim yani çıkınca orman gibi dolasiyorumonun dışında yüzümü günde bir kere zor yıkıyorum toparlanmam lazım artık.
Sac bakımı için yağ öneriniz var mı acaba acaip dökülüyor saçlarım ve çok çabuk yağlanır sık yıkamaya çalışıyorum yağlanmsa da dökülüyor bu da stresten mı başka birseyden mı diye baktıracağımcildınıze haftada bir sert olmayan keseyle peeling yapın .göz çevresi kremi ve iyi bir nemlendirici mutlaka günlük kullanın.saçlarınıza yağ bakımı yapabilirsiniz.mutlaka saç kremi kullanın kırılmaları önlemek için.saç rengi önemli yakışan bir renk seçin ve dipleri çıkmış dolaşmayın lütfen.bir başlayın gerisi gelir
Bant yapistirmiyorum ama karbon maskelerden kullanıyorum bazen bant gibi etkili çok yapışıyor çekmesi bile zor yani iyi mi kötü mü bilemedim sanki onlarda tüy yaptıBant yapistiriyor musun burnuna canim
ben serum kullanıyorum bu ara durulanmayan.en iyi yağ saf zeytinyağıdır hafif ısıtılmış bir de saf hındıstancevızı yağı hem bakım yapar hem de uzatır saçıSac bakımı için yağ öneriniz var mı acaba acaip dökülüyor saçlarım ve çok çabuk yağlanır sık yıkamaya çalışıyorum yağlanmsa da dökülüyor bu da stresten mı başka birseyden mı diye baktıracağım
Bant kullaniyorum ben ama gozenekler bos bos duruyor bu sefer yine gorunuyor cilek gibi. Gozenekleri sikilastircak bisey lazim benim buruna daBant yapistirmiyorum ama karbon maskelerden kullanıyorum bazen bant gibi etkili çok yapışıyor çekmesi bile zor yani iyi mi kötü mü bilemedim sanki onlarda tüy yaptı
Merhaba yorumunuzu gordum yazmak istedim. Burun bantlari hem gozenekleri daha da buyutuyor hem de sadece yuzeysel temizlik yapiyor derinlemesine temizlemiyor. Bunlar yerine burnunuza gozenekleri temizleyecek kil maskesi yapin. Temizlenen gozeneklere yeniden kir dolmamasi için gülsuyuyla veya disardan satin alacaginiz bir tonikle burnunuzu silin. Insallah faydasini görürsünüz.Bant kullaniyorum ben ama gozenekler bos bos duruyor bu sefer yine gorunuyor cilek gibi. Gozenekleri sikilastircak bisey lazim benim buruna da
Çok teşekkür ederim.N Narinkimse avene 50 spf emulsion olabilir