Tavsiye verin güzel hanımlar:)

Peki bunları yapınca siyah nokta olayını engellemiş oldun mu benim de burun çevresinde var genel olarak zeytinyağlı doğal sabunla yıkayıp nemlendirici sürünce azaldı sanki
Burnumdaki siyah noktaları geçiremedim bir türlü ya. Şu gözeneklerim sıkılaşsa nokta mokta kalmayacakta. Bir üye bana bir serum önerdi . Onu almaya çalışcam

Bakımlı hanimlardan rica ediyorum günlük haftalık aylık olarak hangi kisisel bakim periyotlarını uyguluyorsunuz?
Ben iyice serdim kendimi yaa jilete sardım tuylerimi kalinlastirdim yani çıkınca orman gibi dolasiyorum :KK43: onun dışında yüzümü günde bir kere zor yıkıyorum toparlanmam lazım artık.

Günlük yüzümü tonikle ya da suriye sabunuyla yıkıyorum ve üstüne nemlendirici sürüyorum bunu sabah uyandıktan sonra ve akşam yatmadan önce yapıyorum.

Hafta 1 kere yüzüme maske kil ya da kömür ve peeling yapıyorum. Ve duştan sonra vücudumu nemlendirici kremlerle nemlendiriyorum. Hafta da 1 kere de el ve ayak bakımı yapıyorum özel kremler kullanıyorum tırnak alıyorum öje sürüyorum... Ve hafta da 1 kere yine göz altıma maske uyguluyorum.

Ayda 1 kere kaş bıyık alıyorum, vücuduma ağda yapıyorum.

Her 4 ayda bir kuaföre gidip boya yapıyorum, kırıkları aldırıyorum, keratin bakım yapıyorum. Bu arada evde de her hafta 1 kere saçıma keretin maskesi yapıyorum 5dk beklettip duruluyorum.

cildınıze haftada bir sert olmayan keseyle peeling yapın .göz çevresi kremi ve iyi bir nemlendirici mutlaka günlük kullanın.saçlarınıza yağ bakımı yapabilirsiniz.mutlaka saç kremi kullanın kırılmaları önlemek için.saç rengi önemli yakışan bir renk seçin ve dipleri çıkmış dolaşmayın lütfen.bir başlayın gerisi gelir
Sac bakımı için yağ öneriniz var mı acaba acaip dökülüyor saçlarım ve çok çabuk yağlanır sık yıkamaya çalışıyorum yağlanmsa da dökülüyor bu da stresten mı başka birseyden mı diye baktıracağım

Ben de o 4unu genelde jiletle aliyorum. Degisme olmuyor gibi geldi. Yuzumdeki ayva tuylerini kas usturasi veya iple aliyorum onlarda da artis gozlemlemedim.

Eskiden sık sık kuaföre giderdim föne, kaşa, ağdaya vs ama bu ara çok üşeniyorum kuaför gibi olmasa da evde kendim halletmeye çalışıyorum. Hatta lazere başlamayı istiyorum ama onu da erteleye erteleye bi türlü başlayamadım. Onun dışında 2 günde bir duş alırım. Duşta yüz yıkama jelleriyle peeling yaparım. Duştan sonra vücut nemlendiricisi, saç bakım kremi ve günlük yüz nemlendiricisi kullanırım. Her gün göz makyajı yaparım ama fondöten vs özel günlerde ya da kafama estiğinde kullanırım günlük olarak kullanmam. Zaman zaman da bazı bakımlara başlıyorum saçıma, kirliğine filan ama devamlılık sağlayamadığımdan verim alamıyorum :olamaz:

Sac bakımı için yağ öneriniz var mı acaba acaip dökülüyor saçlarım ve çok çabuk yağlanır sık yıkamaya çalışıyorum yağlanmsa da dökülüyor bu da stresten mı başka birseyden mı diye baktıracağım
ben serum kullanıyorum bu ara durulanmayan.en iyi yağ saf zeytinyağıdır hafif ısıtılmış bir de saf hındıstancevızı yağı hem bakım yapar hem de uzatır saçı

Bant kullaniyorum ben ama gozenekler bos bos duruyor bu sefer yine gorunuyor cilek gibi. Gozenekleri sikilastircak bisey lazim benim buruna da
Merhaba yorumunuzu gordum yazmak istedim. Burun bantlari hem gozenekleri daha da buyutuyor hem de sadece yuzeysel temizlik yapiyor derinlemesine temizlemiyor. Bunlar yerine burnunuza gozenekleri temizleyecek kil maskesi yapin. Temizlenen gozeneklere yeniden kir dolmamasi için gülsuyuyla veya disardan satin alacaginiz bir tonikle burnunuzu silin. Insallah faydasini görürsünüz.
Saç içinse hindistan cevizi yagi+bepanten ampul + evigen ampul ü uygulayın diplere getirmeyin fazla. Bir ay uygulayin uc ay birakin faydasini gorursunuz insallah

Merhaba ben geldim konuyu hortlatmaya:KK200:

Haspal paspal olan ben:eek:
Siyah noktalar için eğer cildin hashas değilse eğer
bir yumurtayı iyice çırpıp köpürtüyorum.
%50sini kenara koyuyorum. Macun kıvamı alacak kadar tarçın ekliyorum. Sürüp 10 dakıka beklıyorum yakıyor ama değiyor.Yüzünün küçük bir kısmında dene alerjin olabilir. Siyah nokta sivilce kalmıyor.Uyumadan önce yap çünkü yüzün kızaracak ama korkulacak bişey değil. Kan dolaşımından kızarıyor
Dökülen saclar için bir su bardağı suyu kaynatıp kapaklı bir kavanoza alıyorum içine 30-35 tane tane karanfil atıp karanlık bir dolapta en az 12 saat bekletip süzüyorum. Fısfısla diplere yediriyorum. Mis gibi kokuyor. Rahatsız olurum dersen 2 saat kadar beklet yıka

Hersabah yuzumu yikayip mutlaka nemlendiriyorum. Ayda bir agda ( kollarim icin 3 ayda bir. Sir agda yapa yapa azaldi). Disler fircalanacak mutlaka. Her dustan sonra da tum vucuduma nemlendirici kullaniyorum. Bu kadar :KK70:

Lazere baslamalisin son makineler harika.
Benim rutinim:
Haftada 1 sacima hindistancevizi yagi bemiks evigen bepanthene
Yuz yikama jeli-tonik-nemlendirici-gunes kremi bu ara aksamlari goz cevreme ve dekolte kismina hind cevizi yagi surmeye baslafimkirisikligada iyi geliyormus.
Kiehls kil maskeside kullaniyorum.

Eda taspinar at kili fircasi tum vucuduma..
Benim kokum diyecegin parfum...
Birde imkan varsa tum bunlari kimyasali az urunlerden secmek mantikli.
Ozellikle deodorant roll on sampuan krem vs.

Fazla kilom icin saglikli yasamaya basladim.simdi reformer pilatese baslayacagim ve duzenli yemeye alistim.

Ayaklarim icin torpu aleti var senede 1 2 kezde vazelin surup corapla yatarim.

Moraliniz bozuksa kitap okumanizi netten arastirmanizi size uygun seyleri denemenizi tavsiye ederim.
Bazen alisveriste bu donemde ise yariyor.

X